IT Prosjektleder

Har du guts nok til å lede IT prosjekter i DNB?

Hurtigvoksende finansteknologi  gjør at vi i DNB må ligge langt fremme på utvikling av digitale tjenester. For å få til dette trenger vi flere med digital kompetanse som samtidig forstår forretnings- og kundebehov. Med over 800 IT-kollegaer griper vi fatt i nye utfordringer og muligheter med en slagkraft som gir resultater. Vi er IT-arkitekter, forretningsanalytikere, prosjektledere og testledere. Sammen utgjør vi IT-styrken i DNB.

For å levere morgendagens banktjenester trenger vi de aller beste prosjektlederne, som kan sørge for rask og målrettet fremdrift på våre leveranser. Vi søker deg som har guts og evne til å omforme forretningsbehov til gode IT-løsninger, slik at DNB kan møte kundene på nye og smarte måter.

Vi byr på spennende oppgaver og unike muligheter for faglig utvikling i et av Norges mest slagkraftig IT miljø. Våre prosjektledere spiller en nøkkelrolle i å drive innovasjon og utvikling. Vi mener at bak en hver god IT-løsning står det en modig prosjektleder med helhetsforståelse og god gjennomføringsevne.

Vi ser  etter deg som har mastergrad og 3-5 års arbeidserfaring fra IT-prosjekter med dokumentert gode resultater, og som mener du har:

  • Solide relasjonsegenskaper
  • Evne til å levere på scope, tid, kvalitet og kost
  • Evne til å kommunisere godt                                                                           
  • God forståelse for sammenheng mellom forretning og IT
  • God kjennskap til prosjektmetodikk
  • Prosjektsertifisering – f.eks PMP, Prince 2, ITIL, Scrum

Er du vår nye IT prosjektleder?

Fylke:
Oslo
Jobbtype:
Fast
Heltid/Deltid:
Heltid
Arbeidstid:
Dag
Søknadsfrist:
Søkere vil bli vurdert fortløpende
Arbeidssted:
Oslo
Kontaktpersoner:
Anne Lene Øiestad
mob: 940 53 730

En jobb i Norges største finanskonsern byr på faglige utfordringer i et spennende arbeidsmiljø med mange muligheter.

Vi trenger dyktige og motiverte medarbeidere for å møte kundens behov og for å nå våre mål. Vårt oppdrag «Vi er her. For at du skal være i forkant.» er retningsgivende for oss i DNB på alle nivåer. For å dekke konsernets behov, trenger vi medarbeidere med ulik bakgrunn og kompetanse. Trives du med å sette kunden i fokus, og identifiserer du deg i tillegg med verdiene våre: nysgjerrig, modig og ansvarlig, kan du passe godt inn hos oss.

Bakgrunnssjekk: DNB foretar bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og tilgjengelig dokumentasjon. Verifisering av bakgrunnssjekk blir gjennomført av HireRight. Bakgrunnssjekk gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren, og aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette.

For stillinger som krever autorisasjon og/eller godkjenning av egnethet, forutsettes politiattest fremlagt.