DNB Consulting

Consultant / Senior Consultant

Motiveres du av å løse forretningsmessige problemstillinger? Våger du å utfordre, men er klok nok til også å lytte?

Finansbransjen står midt oppe i en transformasjon, og det eneste vi vet sikkert om fremtiden er at morgendagens finansbransje ser ganske annerledes ut enn dagens. DNB skal være en del av fremtidens finansbransje, og DNB Consulting er et viktig verktøy for å skape endring innenfra.

DNB Consulting er DNBs interne konsulenthus, og konkurrerer om å være den foretrukne management consulting-partneren i DNB. Vi består av ca. 25 konsulenter og er en del av enheten Strategi og Konsernutvikling. Som konsulent hos oss er du en problemløser og prosessdriver som bistår ledere i DNB med å ta beslutninger og gjennomføre endringer innen strategi, forretningsutvikling og virksomhetsstyring. Vår portefølje av prosjekter speiler det som til en hver tid er konsernets strategiske problemstillinger.

Årlig går flere av våre kolleger til andre nøkkelstillinger i konsernet. Dette er en del av vår forretningsmodell og en viktig grunn til at Consulting blir omtalt som konsernets talentfabrikk. Samtidig opplever vi stadig økende etterspørsel etter våre tjenester, og søker derfor etter nye konsulenter.

Dette er jobben for deg som brenner for å gjøre DNB enda bedre, setter deg raskt inn i nye problemstillinger, er nysgjerrig og trives med å jobbe med ulike mennesker og oppgaver.

Er det deg? I så fall har du:

 • 2-5 års relevant erfaring, gjerne fra eksternt konsulentselskap, fortrinnsvis fra prosjektledelse innenfor ett eller flere av følgende områder: bank/finans, digital transformasjon, utvikling av nye forretningsmodeller, strategi og forretningsutvikling
 • Evne til å analysere, tolke, strukturere og formidle informasjon på en enkel og overbevisende måte
 • God forretningsforståelse og interesse for bank/finans
 • Interesse for teknologi og teknologiutvikling, og hvordan digitalisering endrer bransjer
 • Evne til å tenke kreativt og strategisk – samtidig
 • Evne til å bygge sterke relasjoner til ledere og nøkkelpersoner
 • Evne til å drive større prosjekter

 Vi tilbyr:

 • En unik mulighet til å jobbe med strategisk viktige prosjekter i DNB-konsernet
 • Mulighet til å forme DNBs posisjon i fremtidens finansbransje
 • Mulighet til å jobbe sammen med noen av Norges fremste fagpersoner innen finans, økonomi, kommunikasjon, markedsføring og salg
 • Mulighet til å bygge sterke relasjoner og stort nettverk i Norges ledende finanskonsern
 • Et ungt og dynamisk arbeidsmiljø som jobber aktivt med personlig og faglig utvikling
 • Gode personlige og karrieremessige utviklingsmuligheter
 • Konkurransedyktige betingelser, inkludert gode forsikrings- og pensjonsordninger

Vi krever høyere utdannelse på masternivå med gode resultater. Vitnemål fra bachelor- og masterutdanning skal legges ved søknaden. Oppstart etter avtale. Mer informasjon om oss finner du på https://www.dnb.no/om-oss/karriere/dnb-consulting.html

Vi behandler søknader løpende og oppfordrer aktuelle kandidater til å ta kontakt med oss så snart

Fylke:
Oslo
Jobbtype:
Fast
Heltid/Deltid:
Heltid
Arbeidstid:
Dag
Tiltredelse:
Snarest
Arbeidssted:
Oslo
Kontaktpersoner:
William Graham
mob: 905 23 105

En jobb i Norges største finanskonsern byr på faglige utfordringer i et spennende arbeidsmiljø med mange muligheter.

Vi trenger dyktige og motiverte medarbeidere for å møte kundens behov og for å nå våre mål. Vår visjon "Vi skaper verdier gjennom kunsten å møte kunden" er retningsgivende for oss i DNB på alle nivåer. For å dekke konsernets behov, trenger vi medarbeidere med ulik bakgrunn og kompetanse. Trives du med å sette kunden i fokus, og identifiserer du deg i tillegg med verdiene våre; Hjelpsom, profesjonell og initiativrik – kan du passe godt inn hos oss.

Bakgrunnssjekk: DNB foretar bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og tilgjengelig dokumentasjon. Verifisering av bakgrunnssjekk blir gjennomført av HireRight. Bakgrunnssjekk gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren, og aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette.

For stillinger som krever autorisasjon og/eller godkjenning av egnethet, forutsettes politiattest fremlagt.