ITOP Leveransestyring Business Intelligence

Avdelingsleder IT Krav BI Støtteområder

Alle vet at DNB er Norges største bank. Men visste du at vi har over 7 millioner besøk i nettbanken og 14 millioner besøk i mobilbanken på en måned? Derfor betyr IT ekstra mye når vi skal møte kundenes forventninger også i tiden som kommer.

Med oss på veien trenger vi deg som har guts og trigges av tanken på å drive utviklingen i bransjen, slik at vi i DNB kan møte kundene på nye og smartere måter. Har du mot og vilje til å ta grep som løfter våre leveranser til kundene?

Vi søker nå etter en avdelingsleder i seksjon IT Leveransestyring Business Intelligence for den nyopprettede avdelingen «IT Krav BI Støtteområder». Du vil få personalansvar for 14 medarbeidere, IT Forretningsanalytikere og IT-Arkitekter, samt overordnet ansvarlig for våre IT utviklingsleveranser mot støtteområdene i konsernet. Våre største «kunder» er Konsernfinans og Risikostyring, så kjennskap til disse områdene er positivt, men ikke et krav. Du vil delta i ledergruppen til seksjonen, og samarbeide spesielt tett med avdelingsleder IT Krav BI Forretningsområder med arbeid rundt IT-utvikling hos oss.

Vi har ansvar for konsernets datavarehus med tilhørende rapportering, analytiske plattformer, Data Governance, samt systemer knyttet til finansiell rapportering og compliance. Seksjonen har ansvar for et stort spenn når det gjelder løsninger og teknologiske plattformer, og vi opplever for tiden stor etterspørsel og behov etter våre tjenester og kompetanse.

Sentrale arbeidsoppgaver:

 • Personalledelse: motivere, utvikle riktig kompetanse
 • Prosjekt/leveranseoppfølging: Representere i styringsgrupper, ha god kundedialog
 • Organisasjonsutvikling: Sikre at avdelingen er profesjonell, effektiv, innovativ og god på informasjon/kommunikasjon

Utdannelse og erfaring:

 • Høyere relevant utdannelse på universitet/høyskolenivå, evt. relevant erfaring kan sidestilles
 • Erfaring og god kompetanse fra IT-organisasjon med multisourcing
 • Erfaring fra å jobbe i en IT organisasjon med industrialiserte og standardiserte prosesser og internasjonale rammeverk
 • Erfaring fra omstilling/organisasjonsutvikling
 • Gode engelskkunskaper skriftlig og muntlig 

Personlige egenskaper:

 • Initiativrik med gjennomføringsevne (og kraft)
 • Strukturert arbeidsform
 • God kommunikator – muntlig, skriftlig, norsk og engelsk
 • Motiverende og inspirerende lederstil, uredd også i motgang
 • Endringsorientert
 • Stor arbeidskapasitet og evne til å sette seg inn i varierte problemstillinger
Fylke:
Oslo
Jobbtype:
Fast
Heltid/Deltid:
Heltid
Arbeidstid:
Dag
Søknadsfrist:
31.08.2017
Arbeidssted:
Oslo
Kontaktpersoner:
Tron E Jønmyr
mob: 957 40 059

En jobb i Norges største finanskonsern byr på faglige utfordringer i et spennende arbeidsmiljø med mange muligheter.

Vi trenger dyktige og motiverte medarbeidere for å møte kundens behov og for å nå våre mål. Vår visjon "Vi skaper verdier gjennom kunsten å møte kunden" er retningsgivende for oss i DNB på alle nivåer. For å dekke konsernets behov, trenger vi medarbeidere med ulik bakgrunn og kompetanse. Trives du med å sette kunden i fokus, og identifiserer du deg i tillegg med verdiene våre; Hjelpsom, profesjonell og initiativrik – kan du passe godt inn hos oss.

Bakgrunnssjekk: DNB foretar bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og tilgjengelig dokumentasjon. Verifisering av bakgrunnssjekk blir gjennomført av HireRight. Bakgrunnssjekk gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren, og aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette.

For stillinger som krever autorisasjon og/eller godkjenning av egnethet, forutsettes politiattest fremlagt.