Kategori Betaling - Prisansvarlig

DNB har i dag et sterkt fotfeste i det norske personkundemarkedet med 2,1 millioner kunder. Vi har god lønnsomhet, en stor kundebase, et bredt produkt- og tjenestespekter og meget sterk distribusjonskraft. Vi møter 3,5 millioner kunder hver uke i alle våre kanaler – et godt grunnlag for fremtidig vekst. Å være best på kundeopplevelse uansett hvor vi møter kunden er den aller viktigste kampen fremover.

Divisjon Kategori er selve «navet» i Forretningsområdet Personmarked, og har ansvar for alle produkter - og hvordan produktene skal selges i PM. Dette innebærer ansvar for digital utvikling, salg, kvalitet, prisingen av produktene samt utvikling av dagens og morgendagens produkter og løsninger. Divisjonen har 6 seksjoner, samarbeider tett med hele PM og med svært mange enheter i konsernet for øvrig. Divisjon Kategori preges også av stor variasjon i fagkunnskap og roller, og har store muligheter til å påvirke kundeopplevelsen i personmarkedssegmentet.

Til Kategori Betaling søker vi Prisansvarlig

Om rollen

I denne stillingen vil du ha ansvar for  å utarbeide og oppdatere ulike prisscenarier og gjøre vurderinger av prissensitivitet på ulike kunde- og produktgrupper, og utarbeide prisstrategi for kategorien. Her vil du også være en sentral bidragsyter når det gjelder å jobbe med produktforenklinger og utvikling av nye produkter. Det er en selvfølge at du har meget god kunnskap om og interesse for smarttelefoner, brett, internett og digitale verktøy og løsninger.

Siden du skal jobbe med produktkalkyler, så må du ha gode excel-kunnskaper. Vi ser etter deg som forstår og har interesse for betalingsmarkedet og som er selvgående, engasjert og nyskapende. Du evner å tenke strategisk og har forståelse for markedsmekanismer, samtidig som du i det daglige vil være veldig operativ.

Du har sannsynligvis bakgrunn fra tilsvarende stilling, som controller, prisanalytiker eller annen stilling med analytisk tilnærming.

Sentrale oppgaver

 • Sikre god og løpende kunde- og markedsinnsikt
 • Innstille på pris og renteendringer i samarbeid med seksjons-/avdelingsleder og produktansvarlige
 • Operasjonalisere pris og renteendringer
 • Sikre gode arbeids- og prisprosesser
 • Ansvar for å sikre godt samarbeid og optimal arbeidsdeling mellom seksjonen og produktstøtteområdene

Krav til kompetanse og ønsket erfaring

 • Høyere relevant utdannelse (høyskole/universitetsnivå)
 • Meget god markeds- og forretningsforståelse og erfaring fra bank/betalingsbransjen
 • Relevant erfaring og dokumenterte resultater fra samme eller tilsvarende stilling
 • Bred kunnskap om konsernets produktspekter fortrinnsvis innen personsegmentet
 • Gode engelskkunnskaper skriftlig og muntlig

 Personlige egenskaper

 • Søker nye perspektiver og ideer for å forbedre ytelse og stimulere til nytenkning, og du utvikler effektive, fornuftige og praktiske løsninger på problemer
 • Liker høyt tempo og trives med mye ansvar
 • Er fleksibel og løsningsorientert med høy gjennomføringsevne
 • Har meget gode samarbeidsevner, evner å jobbe tverrfaglig i team og på tvers i organisasjonen
 • Har meget gode kommunikasjonsevner, både muntlig og skriftlig
 • Er meget kunde- og forretningsorientert

 

Fylke:
Oslo
Jobbtype:
Fast
Heltid/Deltid:
Heltid
Arbeidstid:
Dag
Søknadsfrist:
24.08.2017
Arbeidssted:
Oslo
Kontaktpersoner:
Linda Rørseth
mob: 92056885

DNB har i dag et sterkt fotfeste i det norske personkundemarkedet. Vi har over 2 millioner personkunder og i 2016 hadde vi over 280 mill kundebesøk i mobil, app og nettbank. Vi har god lønnsomhet, en stor kundebase, et bredt produkt- og tjenestespekter og meget sterk distribusjonskraft. Vi møter over 5 millioner kunder hver uke i alle våre kanaler – et godt grunnlag for fremtidig vekst. Å være best på kundeopplevelse uansett hvor vi møter kunden er den aller viktigste kampen fremover.

Divisjon Kategori er selve «navet» i Forretningsområdet Personmarked (PM), og er sentral i oppfyllelse av PM’s målsetting om å levere gode kundeopplevelser som skaper kundelojalitet og sikrer økt vekst. Divisjonen har ansvar for alle produkter - og hvordan produktene skal selges i PM. Divisjonen har 6 seksjoner, samarbeider tett med hele PM og med svært mange enheter i konsernet for øvrig.

En jobb i Norges største finanskonsern byr på faglige utfordringer i et spennende arbeidsmiljø med mange muligheter.

Vi trenger dyktige og motiverte medarbeidere for å møte kundens behov og for å nå våre mål. Vår visjon "Vi skaper verdier gjennom kunsten å møte kunden" er retningsgivende for oss i DNB på alle nivåer. For å dekke konsernets behov, trenger vi medarbeidere med ulik bakgrunn og kompetanse. Trives du med å sette kunden i fokus, og identifiserer du deg i tillegg med verdiene våre; Hjelpsom, profesjonell og initiativrik – kan du passe godt inn hos oss.

Bakgrunnssjekk: DNB foretar bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og tilgjengelig dokumentasjon. Verifisering av bakgrunnssjekk blir gjennomført av HireRight. Bakgrunnssjekk gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren, og aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette.

For stillinger som krever autorisasjon og/eller godkjenning av egnethet, forutsettes politiattest fremlagt.