Bedriftsmarked Troms/Finnmark

Kundeansvarlig Bedrift

Vil du jobbe tett på spennende bedriftskunder og et variert næringsliv  i Finnmark? Sammen med oss kan du bidra til at bedrifter og gründere lykkes! 

Velkommen til en divisjon med topp engasjerte medarbeidere og mange spennende kunder. Her er vi alle til stede hver dag når det gjelder som mest. Vår divisjon er preget av solide økonomiske resultater, tilfredse kunder og høy kvalitet. Dette oppnår vi gjennom at vi alle strekker oss litt lenger hver dag.

Til vår Bedriftsseksjon i Alta trenger vi en bedriftsrådgiver som skal være til stede for kundene og gi gode råd, både når de tar steget for å etablere en bedrift og videre gjennom vekstfasen til bedriftene. I rollen som Kundeansvarlig Bedrift vil ditt hovedfokus være å avdekke og forstå kundens behov for å sikre helhetlig og god rådgivning tilpasset bedriftens situasjon.

Det er viktig for oss at du har interesse for å sette deg inn i hverdagen til bedrifter og bedriftseiere i hele Finnmark, for videre å kunne bruke din kompetanse til å skape merverdi og trygghet, forenkle løsninger og øke tilfredshet hos kundene gjennom gode kundeopplevelser.

Vi søker deg som har en utpreget positiv innstilling og ser løsninger der andre ser hindringer. Du er en pådriver for endringer og trives med å ha mange baller i luften. Samtidig evner du å jobbe strukturert og systematisk for å nå dine mål. Vi ønsker oss også at du er ivrig til å guide kunder i bruk av digitale løsninger – til beste for kundene og for DNB.

Stillingsinnhold:

 • Ansvar for egen kundeportefølje og utvikling av denne - mye kundekontakt, både på telefon og i fysiske møter
 • Prospecting av nye kunder
 • Utstrakt samarbeid med interne samarbeidspartnere
 • Innsalg av bankens bredde i produkter og tjenester til kunder i Bedriftsmarkedet
 • Kredittvurdering og kredittbehandling

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

 • Høyere utdanning - relevant erfaring kan kompensere for manglende teoretisk utdanning
 • Relevante og komplementære erfaringer fra bedrifts- og/eller personmarkedet eller næringslivet
 • Liker å snakke med mennesker - du tar kontakt og initiativ
 • Relasjonsskapende - du snakker med kundene og bygger relasjon gjennom dette
 • Resultatorientert, handlekraftig og god på gjennomføring
 • Trives med et høyt tempo og hektiske arbeidsdager med varierte oppgaver

Vi tilbyr en utfordrende rolle i et spennende område med aktivt og sosialt arbeidsmiljø som preges av initiativrike kollegaer som har stort pågangsmot og sterk vilje og evne til å lykkes. Lønn etter avtale.

Fylke:
Finnmark
Jobbtype:
Fast
Heltid/Deltid:
Heltid
Arbeidstid:
Dag
Søknadsfrist:
25.08.2017
Arbeidssted:
Alta
Kontaktpersoner:
Trond Hansen
mob: +47 97543828

En jobb i Norges største finanskonsern byr på faglige utfordringer i et spennende arbeidsmiljø med mange muligheter.

Vi trenger dyktige og motiverte medarbeidere for å møte kundens behov og for å nå våre mål. Vår visjon "Vi skaper verdier gjennom kunsten å møte kunden" er retningsgivende for oss i DNB på alle nivåer. For å dekke konsernets behov, trenger vi medarbeidere med ulik bakgrunn og kompetanse. Trives du med å sette kunden i fokus, og identifiserer du deg i tillegg med verdiene våre; Hjelpsom, profesjonell og initiativrik – kan du passe godt inn hos oss.

Bakgrunnssjekk: DNB foretar bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og tilgjengelig dokumentasjon. Verifisering av bakgrunnssjekk blir gjennomført av HireRight. Bakgrunnssjekk gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren, og aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette.

For stillinger som krever autorisasjon og/eller godkjenning av egnethet, forutsettes politiattest fremlagt.