Bedriftsmarked Sør- og Vestlandet - Haugalandet/Sunnhordland

Kundeansvarlig Bedrift

Vil du jobbe tett på de spennende og varierte bedriftskundene i Sunnhordland? Sammen med oss kan du bidra til at bedrifter og gründere lykkes!

Avdelingen betjener markedsområdet Haugalandet og Sunnhordland, og har 15 dyktige medarbeidere. Vi jobber ut fra kontorene i Haugesund og på Stord.

Vi søker en bedriftsrådgiver som skal være til stede for kundene og gi gode råd, både når de tar steget for å etablere en bedrift og videre gjennom vekstfasen. I rollen som Kundeansvarlig Bedrift vil ditt hovedfokus være å avdekke og forstå kundens behov for å sikre helhetlig og god rådgivning tilpasset bedriftens situasjon.

Det er viktig for oss at du har interesse for å sette deg inn i hverdagen til bedrifter og bedriftseiere, for videre å kunne bruke din kompetanse til å skape merverdi og trygghet, forenkle løsninger og øke tilfredshet hos kundene gjennom gode kundeopplevelser. Vi søker deg som har en utpreget fremoverlent og positiv innstilling, trives med mange baller i luften og evner å jobbe strukturert og systematisk for å nå dine mål.

Våre kunders behov er i endring og for å møte den digitale fremtiden sammen med kunden er det viktig at du er oppdatert på nye digitale løsninger og er ivrig til å guide i bruk av disse - til beste for kundene og DNB.

Ansvar og arbeidsoppgaver:

 • Ansvar for egen kundeportefølje og utvikling av denne - mye kundekontakt, både på telefon og i fysiske møter
 • Prospecting av nye kunder
 • Utstrakt samarbeid med interne samarbeidspartnere
 • Innsalg av bankens bredde i produkter og tjenester til kunder i bedriftssegmentet
 • Kredittbehandling

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

 • Høyere økonomisk utdanning - relevant erfaring kan kompensere for manglende teoretisk utdanning
 • Relevante og komplementære erfaringer fra bedrifts- og/eller personmarkedet
 • Evner å tenke på vegne av både DNB og kunden
 • Liker å snakke med mennesker - du tar kontakt og initiativ
 • Relasjonsskapende - du snakker med kundene og bygger relasjon gjennom dette
 • Resultatorientert, handlekraftig og god på gjennomføring
 • Trives med et høyt tempo og hektiske arbeidsdager med varierte oppgaver

Vi tilbyr en utfordrende rolle i et spennende område med aktivt og sosialt arbeidsmiljø, som preges av initiativrike kollegaer med stort pågangsmot og sterk evne og vilje til å lykkes.

Fylke:
Hordaland
Rogaland
Jobbtype:
Fast
Heltid/Deltid:
Heltid
Arbeidstid:
Dag
Søknadsfrist:
03.09.2017
Kontaktpersoner:
Arne-Helge Vaage
mob: 932 26 203

En jobb i Norges største finanskonsern byr på faglige utfordringer i et spennende arbeidsmiljø med mange muligheter.

Vi trenger dyktige og motiverte medarbeidere for å møte kundens behov og for å nå våre mål. Vår visjon "Vi skaper verdier gjennom kunsten å møte kunden" er retningsgivende for oss i DNB på alle nivåer. For å dekke konsernets behov, trenger vi medarbeidere med ulik bakgrunn og kompetanse. Trives du med å sette kunden i fokus, og identifiserer du deg i tillegg med verdiene våre; Hjelpsom, profesjonell og initiativrik – kan du passe godt inn hos oss.

Bakgrunnssjekk: DNB foretar bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og tilgjengelig dokumentasjon. Verifisering av bakgrunnssjekk blir gjennomført av HireRight. Bakgrunnssjekk gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren, og aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette.

For stillinger som krever autorisasjon og/eller godkjenning av egnethet, forutsettes politiattest fremlagt.