Summer Internship 2018 - DNB Markets Equities Sverige

Är du en person som vill göra skillnad? En som har nya idéer, och som vill inspirera andra? Som vågar utmana, men är klok nog att lyssna? Som arbetar hårt för att uppnå utmanande mål, och som vet att framgång inte kommer av sig själv? Då kan du vara den vi söker!

Ett Summer Internship på DNB Markets Equity Research är en fantastisk möjlighet för dig som student att få en inblick i en av Nordens största banker och en möjlighet att skaffa dig värdefulla erfarenheter inom finansbranschen och synnerhet inom Markets. Dessutom kommer du att få lära känna DNB, som en potentiell framtida arbetsgivare.

DNB Markets Equities Sverige startade i sin verksamhet år 2014 och är idag ca 20 medarbetare. Aktiemäklarna på Equity Sales bistår med personlig rådgivning vid aktieköp och handel med värdepapper. Våra analytiker på Equity Research följer och analyserar kontinuerligt utvecklingen inom de främsta bolagen och marknaderna.
Genom att kombinera våra analyser med erfarenhet, nätverk och starka placeringar är vårt mål att ständigt hitta nya sätt att skapa värde för våra kunder.

Vi söker nu studenter till DNB Markets Equity Research med olika bakgrund och profil, som med sitt driv, engagemang och nytänkande kan hjälpa oss att arbeta på enklare och mer effektiva sätt.

Inför sommaren 2018 söker vi studenter, som läser 2-5 året, med två olika profiler:

  • Ekonom- och Finansstudenter
    Vi söker två ambitiösa och företagsamma studenter med mycket god analytisk förmåga. Du kommer att bidra till att ge kvantitativt stöd för industri- och företagsspecifik research och bistå vid upprättandet av finansiella modeller, skriftliga rapporter och fältstudier. 

  • Programmerare med intresse och förståelse för ekonomi
    Vi söker en utpräglad problemlösare, som kan identifiera områden och arbetssätt som kan automatiseras, effektiviseras och göras bättre.
    Du kommer även att få bidra med informationsinsamling och mycket annat.
    Du behärskar Excel och Word och har mycket goda kunskaper inom kodning. 


Vi behöver medarbetare med olika bakgrund och kompetens för att nå våra mål och DNB arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de produkter och tjänster som DNB erbjuder. Trivs du med att sätta kunden i fokus, och identifierar du dig dessutom med våra värderingar; Modig, Nyfiken och Ansvarsfull – då kan du passa väl in hos oss!

Kontakt

För frågor och mer information om Summer Internships på DNB Markets, vänligen kontakta Tobias Bedinger, HR Advisor, på tobias.bedinger@dnb.se alternativt på telefon 073 740 25 33.
Läs mer om DNB Markets på vår hemsida, www.dnb.se .

Ansökan

Din ansökan till DNB Markets Summer Internship 2018 skickar du, inklusive CV, Personligt brev och studiebetyg, senast den 18 februari.


Vi har valt att sköta denna rekrytering på egen hand och undanber oss kontakt från rekryterare.

Län:
Stockholm
Anställningstyp:
Visstidsanställning
Anställningsgrad:
Heltid
Arbetstider:
Dag
Sista ansökningsdag:
2018-02-18
Tillträde:
Somamren 2018
Arbetsplats/placeringsort:
Stockholm
Kontaktpersoner:
Tobias Bedinger
mob: +46 73 740 25 33

DNB är en av de ledande nordiska aktörerna inom bank, finans och försäkring. Koncernen är sedan lång tid klart marknadsledande i Norge. Idag är flera av DNBs verksamhetsområden representerade i Sverige; DNB Bank, DNB Finans, DNB Markets samt Autolease. Idag arbetar cirka 350 personer på DNB i Sverige. Läs mer om oss på www.dnb.se