DNB Bank ASA

Sommerjobb 2018

Er du student og kan jobbe minimum 5 uker sammenhengende i perioden mai til august? I tillegg til at du er fleksibel med hensyn til hvor du kan jobbe?

Da bør du søke på sommerjobb 2018!

Vi tror den typiske sommervikaren hos oss er student på bachelor-nivå som trives med høyt tempo, har evnen til å sette seg raskt inn i nye oppgaver og kan yte god kundeservice til bankens eksterne og interne kunder.

Behovet for sommervikarer vil være størst innen kundesenter, bankkontor og andre viktige back-office funksjoner, men uavhengig av område så trenger vi deg som er motivert til å gi det lille ekstra! De fleste sommerjobbene vil være lokalisert i Oslo, Bergen og Trondheim, men vi trenger også hjelp på bankkontorene våre andre steder i landet.

DNB er opptatt av at våre sommervikarer har en ryddig økonomi. Vi vil derfor informere deg om at selskapet foretar kredittsjekk før ansettelse.

Vi vil kun behandle søknader der CV, vitnemål og karakterutskrift er lastet opp.

Søknader vil bli vurdert fortløpende.

Jobbtype:
Sesong
Heltid/Deltid:
Heltid
Arbeidstid:
Dag
Helg
Kveld
Skift / turnus / arbeidstidsordning
Søknadsfrist:
01.03.2018
Arbeidssted:
Norge/Hele landet
Kontaktpersoner:
Ida Baakind
mob: 98625658

Uzma Adnan
mob: 95740330

Del denne jobben:

En jobb i Norges største finanskonsern byr på faglige utfordringer i et spennende arbeidsmiljø med mange muligheter.

Vi trenger dyktige og motiverte medarbeidere for å møte kundens behov og for å nå våre mål. Vårt oppdrag «Vi er her. For at du skal være i forkant.» er retningsgivende for oss i DNB på alle nivåer. For å dekke konsernets behov, trenger vi medarbeidere med ulik bakgrunn og kompetanse. Trives du med å sette kunden i fokus, og identifiserer du deg i tillegg med verdiene våre: nysgjerrig, modig og ansvarlig, kan du passe godt inn hos oss.

Bakgrunnssjekk: DNB foretar bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og tilgjengelig dokumentasjon. Verifisering av bakgrunnssjekk blir gjennomført av HireRight. Bakgrunnssjekk gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren, og aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette.

For stillinger som krever autorisasjon og/eller godkjenning av egnethet, forutsettes politiattest fremlagt.