IT Leveransestyring Konsernløsninger

IT Arkitekt - Konsernløsninger

Ale vet at DNB er Norges største bank. Men visste du at vi har over 7 millioner besøk i nettbanken og 14 millioner besøk i mobilbanken på en måned? Derfor betyr IT ekstra mye når vi skal møte kundenes forventninger også i tiden som kommer.

Med oss på veien trenger vi deg som har guts og trigges av tanken på å drive utviklingen i bransjen, slik at vi i DNB kan møte kundene på nye og smartere måter. Gjennom å utfordre det etablerte, kan vi sammen finne de optimale løsningene for DNB. Har du mot og vilje til å ta grep som løfter våre leveranser til kundene?

Om du kan by på disse egenskapene, så byr vi på spennende oppgaver som gir unike muligheter for faglig utvikling. Sammen skaper vi slagkraften som skal til for å gjøre ord til handling, og engasjementet som skal til for å forme DNB for fremtiden.

Vi er ansvarlige for DNBs kontaktsenterløsning. Vi gjennomfører endringer, tekniske analyser, følger opp den daglige produksjonen, og følger opp våre leverandører. Endringstakten er stor innenfor dette fagfeltet, og vi trenger deg som kan bidra til at vi oppnår våre mål. For at vi skal gjøre denne jobben på en god måte trenger vi deg som er god til å jobbe sammen med andre, og ikke minst har god kunnskap om kontaktsenter og det å drive utvikling i en dynamisk løsning.

Du vil få ansvaret for de tekniske løsningene, samt bistå i oppfølging av våre leverandører. Det er viktig for oss at du er en person som har god teknisk kompetanse slik at du kan videreutvikle løsningene, samtidig som du kan se det store bildet og kvalitetssikre løsningsforslag fra leverandører.  

Sentrale arbeidsoppgaver

 • utarbeide kravspesifikasjoner og løsningsforslag i samarbeid med forretningssiden
 • ansvar for å drive arbeidet med målbilde og retning for løsningene våre
 • utvikle og vedlikeholde grensesnitt og integrasjonsløsninger for systemer innenfor kontaktsenterløsningene våre
 • systemeierskap og application lifecycle management for applikasjonsporteføljen
 • dokumentasjon, kvalitetsarbeid, sikkerhets- og risikovurderinger
 • dialog med leverandører av komponenter og eksisterende systemer
 • bidra aktivt med kontinuerlig forbedring
 • bidra aktivt ved vurderinger av nye tjenester

Ønsket kompetanse og erfaring

 • høyere utdanning på universitets-/høgskolenivå innen IT.
 • Relevant praksis og tidligere oppnådde resultater kan sidestilles
 • erfaring med Genesys som leverandør av kontaktsenterteknologi
 • erfaring med programvareutvikling
 • erfaring med bruk av Life-cycle management og totalleveranseerfaring for forretningskritiske systemer
 • erfaring med kontaktsenterteknologi og komplekse integrasjoner knyttet til slike løsninger

Vi har mange spennende arbeidsoppgaver som gir deg gode muligheter for faglig utvikling innen et område som er i konstant utvikling. Du vil inngå i en seksjon med høyt kompetente medarbeidere som ønsker å lykkes gjennom å spille hverandre gode.

Vi ønsker oss en kollega som er omgjengelig, løsningsorientert og selvstendig i den forstand at du kan styre din egen arbeidshverdag og ta ansvar for større og mindre prosjekter i seksjonen.

Fylke:
Oslo
Jobbtype:
Fast
Heltid/Deltid:
Heltid
Arbeidstid:
Dag
Søknadsfrist:
01.01.2018
Arbeidssted:
Oslo
Kontaktpersoner:
Anders Søgård Bråten
mob: +47 412 21 872

En jobb i Norges største finanskonsern byr på faglige utfordringer i et spennende arbeidsmiljø med mange muligheter.

Vi trenger dyktige og motiverte medarbeidere for å møte kundens behov og for å nå våre mål. Vårt oppdrag «Vi er her. For at du skal være i forkant.» er retningsgivende for oss i DNB på alle nivåer. For å dekke konsernets behov, trenger vi medarbeidere med ulik bakgrunn og kompetanse. Trives du med å sette kunden i fokus, og identifiserer du deg i tillegg med verdiene våre: nysgjerrig, modig og ansvarlig, kan du passe godt inn hos oss.

Bakgrunnssjekk: DNB foretar bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og tilgjengelig dokumentasjon. Verifisering av bakgrunnssjekk blir gjennomført av HireRight. Bakgrunnssjekk gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren, og aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette.

For stillinger som krever autorisasjon og/eller godkjenning av egnethet, forutsettes politiattest fremlagt.