Vil du være med å bygge opp DNBs API team?

Utviklere og DevOps-ingeniører

Vi søker dyktige utviklere og DevOps-ingeniører som har lyst til å være med på å bygge opp DNBs plattform for API-tjenester.

Bank- og finansindustrien står foran en endret konkurransesituasjon, delvis drevet av innføringen av EUs nye betalingsdirektiv PSD2, men også av fremveksten av åpne bank-APIer for tredjeparts-utviklere.

DNB har som Norges største finanskonsern en ambisiøs strategi på dette området.

Kort om arbeidsoppgavene:

Du vil inngå i et høykompetent team med ansvar for implementasjon, vedlikehold og drift av mikrotjenester, software-komponenter og APIer i AWS. Vi etablerer en DevOps-kultur med en målsetning om størst mulig grad av automatisering av CI/CD pipeline, monitorering og feilhåndtering, hvilket medfører spesielt høye krav til kvalitet og robusthet. I tillegg til eksterne APIer vil de samme tjenestene og komponentene understøtte DNBs egne, kunderettede applikasjoner og tjenester.

Hva ser vi etter av kvalifikasjoner og erfaring?

  • Flere års erfaring med programvareutvikling
  • Utdanning på høyskolenivå innenfor IT
  • Erfaring med testautomatisering og CI/CD
  • Erfaring med AWS eller andre skyplattformer er et stort pluss
  • Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsferdigheter på engelsk og norsk
  • Du liker å utvikle gode løsninger i samarbeid med andre

Synes du dette høres ut som noe du vil være med på? Søk!

Fylke:
Oslo
Jobbtype:
Fast
Heltid/Deltid:
Heltid
Arbeidstid:
Dag
Søknadsfrist:
21.01.2018
Arbeidssted:
Oslo
Kontaktpersoner:
Lars Erik Bolstad
mob: 92059806

En jobb i Norges største finanskonsern byr på faglige utfordringer i et spennende arbeidsmiljø med mange muligheter.

Vi trenger dyktige og motiverte medarbeidere for å møte kundens behov og for å nå våre mål. Vårt oppdrag «Vi er her. For at du skal være i forkant.» er retningsgivende for oss i DNB på alle nivåer. For å dekke konsernets behov, trenger vi medarbeidere med ulik bakgrunn og kompetanse. Trives du med å sette kunden i fokus, og identifiserer du deg i tillegg med verdiene våre: nysgjerrig, modig og ansvarlig, kan du passe godt inn hos oss.

Bakgrunnssjekk: DNB foretar bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og tilgjengelig dokumentasjon. Verifisering av bakgrunnssjekk blir gjennomført av HireRight. Bakgrunnssjekk gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren, og aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette.

For stillinger som krever autorisasjon og/eller godkjenning av egnethet, forutsettes politiattest fremlagt.