IT Konsernsikkerhet

Fagspesialist Identitets- og tilgangsstyring

Vi bygger fremtidens bank, og skal styrke sikkerhetsteamet med dedikerte spesialister på identitets- og tilgangsstyring (IAM). Vi søker dyktige, fremove­rlente og nysgjerrige kandidater som brenner for å bygge sikre løsninger og tjenester med den aller nyeste teknologien.

I rollen som fagspesialist på identitets- og tilgangsstyring ønsker vi å ansette kandidater med solid kompetanse på IAM-området, på teknologiområdet så vel som organisatorisk og prosessmessig. Du har som ambisjon å bli blant de fremste ekspertene på IAM-faget.

Du innehar kompetanse på komplekse verdikjeder i store organisasjoner, og forståelse for hvilken rolle IAM har for å knytte organisasjonen sammen med IT. Du vil være en viktig brikke i DNBs sikkerhetsmiljø, og vil bistå konsernets forretningsområder i å forstå hvilke muligheter som en moderne IAM-plattform kan gi dem.

Det forventes at du blir aktiv bidragsyter i utviklingen av fagområdet, du kan bidra som en arkitekt i prosjekter som trenger IAM-kompetanse, du kan bidra i dag-til-dag styring av IAM, og du jobber kontinuerlig med å bygge sterke relasjoner med våre interne kunder og interessenter.

Du er vår spydspiss i arbeidet med å bygge sikkerhet inn i alle verdikjeder, og vil være en viktig faglig ressurs for hele konsernet.

Du vil jobbe i avdeling for Sikkerhetsarkitektur og Leverandøroppfølging, i seksjon for Konsernsikkerhet, og vil finne et av Norges sterkeste sikkerhetsmiljøer. I en hverdag preget av høyt tempo og høye forventninger, vil du finne støtte i et stort team av eksperter på informasjonssikkerhet for å skape en nyskapende plattform for identitets- og tilgangsstyring i verdensklasse. 

Utdannelse:

Universitets- eller høyskolenivå med fagretning informatikk eller informasjonssikkerhet
Ønsker kandidater med erfaring fra arbeid med identitets- og tilgangsstyring og/eller informasjonssikkerhet med stor grad av deltakelse i IT-utviklingsprosjekter. For denne rollen ser vi etter deg som har minst 5 års erfaring.

Fagkunnskap:

  • Ha god kompetanse innen identitets- og tilgangsstyring, innen temaer som Single Sign-On, kataloger, federeringsprotokoller, RBAC og ABAC, PKI og sertifikatbasert autentisering/autorisasjon, token-baserte IAM-løsninger og/eller ledende verktøy for IAM
  • Utvikling og vedlikehold av IAM-arkitektur, målbilder og standarder
  • Relevante og dokumenterte kurs / sertifiseringer er en fordel
  • Generell teknologiforståelse på både klient, server, nettverk og annen infrastruktur

Andre egenskaper:

  • Meget god evne til å forstå og forklare komplekse problemstillinger, og dyktig til å kommunisere muntlig og skriftlig, på norsk og på engelsk
  • Analytisk tilnærming, strukturert arbeidsform og demonstrert gjennomføringsevne

Banksektoren er i sterk endring både i Norge og internasjonalt, med nye tjenester og måter å møte kundene på, rask teknologisk endring og fokus på ny bruk av informasjon. Du må være løsnings- og resultatorientert og ha høy gjennomføringsevne, samt være fokusert på å finne gode løsninger for konsernet. Evnen til å jobbe selvstendig, effektivt og strukturert er viktig hos oss. Vi jobber samtidig mye i team, og du må være god på å samarbeide og dele kunnskap og erfaring med kollegaer samt være åpen for innspill. For å lykkes i stillingen må du kunne bygge relasjoner og jobbe på tvers av ulike miljøer, og hele tiden bevare helhetsbildet for hva DNB trenger.

Med oss på veien trenger vi deg som trigges av tanken på å bidra i utviklingen av bransjen, slik at DNB kan møte kundene på nye og smartere måter.

Hos oss vil du finne gode muligheter for faglig og personlig utvikling, konkurransedyktige betingelser og lokaler sentralt i Oslo.

Fylke:
Oslo
Jobbtype:
Fast
Heltid/Deltid:
Heltid
Arbeidstid:
Dag
Søknadsfrist:
31.01.2018
Arbeidssted:
Oslo
Kontaktpersoner:
Kjetil Dahl-Hansen
mob: +47 97540299

En jobb i Norges største finanskonsern byr på faglige utfordringer i et spennende arbeidsmiljø med mange muligheter.

Vi trenger dyktige og motiverte medarbeidere for å møte kundens behov og for å nå våre mål. Vårt oppdrag «Vi er her. For at du skal være i forkant.» er retningsgivende for oss i DNB på alle nivåer. For å dekke konsernets behov, trenger vi medarbeidere med ulik bakgrunn og kompetanse. Trives du med å sette kunden i fokus, og identifiserer du deg i tillegg med verdiene våre: nysgjerrig, modig og ansvarlig, kan du passe godt inn hos oss.

Bakgrunnssjekk: DNB foretar bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og tilgjengelig dokumentasjon. Verifisering av bakgrunnssjekk blir gjennomført av HireRight. Bakgrunnssjekk gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren, og aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette.

For stillinger som krever autorisasjon og/eller godkjenning av egnethet, forutsettes politiattest fremlagt.