OPERATIV SIKKERHET

Fagspesialister innen kriseledelse, fysisk sikkerhet og personellsikkerhet

DNB er Norges største finanskonsern og har et av landets fremste fagmiljøer innenfor sikkerhet. IT Konsernsikkerhet og Operativ sikkerhet jobber for DNB i alle de 19 land konsernet har kontorer. Tilnærmingen til sikkerhet er under betydelig utvikling og modernisering, slik at vi stadig skal være tilpasset trusselbildet. Vi jobber for at sikkerhet skal være et konkurransefortrinn og en naturlig del av virksomheten. For å nå dette skal vi ha et av Europas ledende sikkerhetsmiljøer innen finansnæringen.

Operativ sikkerhet har ti medarbeidere og ansvar for fagene trusseletterretning, personellsikkerhet, fysisk sikkerhet og kriseledelse i DNB. Nå leter vi etter deg som kan bidra til å løfte konsernet innen fagområdene kriseledelse, fysisk sikkerhet og/eller personellsikkerhet (innsidetrusler.) Fagfeltene er ikke nye, men er likevel i en sterk utvikling. Kriseledelse omfatter beredskap, forretningskontinuitet og IT-kontinuitet. Fysisk sikkerhet omfatter elektronisk sikring og fysisk sikring av våre lokaler, ansatte og våre informasjonsverdier, samt krav til og oppfølging av vakthold og vektertjenester. Personellsikkerhet omfatter en metodisk tilnærming til å avdekke og redusere risiko for innsidetrusler, samt håndtere konkrete saker. Vi har to ledige stillinger som til sammen skal bidra innen disse tre fagfeltene.

Som fagspesialist vil du ha ulike oppgaver med periodevis ulik vektlegging, avhengig av behov. Du vil være en del av en gruppe på 10 dyktige fagfolk som jobber med metodeutvikling, rådgivning, risikokartlegging og risikohåndtering. Stillingene innebærer utstrakt samarbeid internt mot forretningsområder, andre støttefunksjoner og andre sikkerhetsfaglige kollegaer. Du har generell sikkerhetsfaglig kompetanse, og spesielt fagkompetanse innen én eller flere av områdene kriseledelse, fysisk sikkerhet/ sikringsrisikovurderinger, personellsikkerhet. Du liker endringer og evner å tilpasse fagområdet til en kompleks organisasjon.

Stillingen inngår også i en telefonvaktordning hvor Operativ sikkerhet gir råd og støtte under eller etter hendelser.

Sentrale arbeidsoppgaver

 • Innen kriseledelse: Gjennomføre øvelser i DNB, og bidra med fagutvikling for systematisk å løfte modenhetsnivå på DNBs kriseledelse.
 • Innen kriseledelse: Videreutvikle vår kompetanse av krisestøtteverktøyet (i dag benyttes CIM.)
 • Innen fysisk sikkerhet: Utføre sikringsrisikovurdering av DNBs lokaler og delta i prosjekter, nasjonalt og internasjonalt.
 • Innen fysisk sikkerhet: Bidra i utarbeidelse av krav og rutiner, samt oppfølging og forbedring av fysisk sikkerhet i DNB, herunder vaktordning, fysiske sikringstiltak, adgangskontroll-, alarm- og videoovervåkningssystemer.
 • Innen personellsikkerhet: Bidra til oppbygging av metode for å håndtere personellsikkerhet, samt håndtere konkrete saker løpende.
 • For alle fag: Intern opplæring og veiledning.

Ønsket kompetanse og erfaring

 • Relevant utdannelse på masternivå. Relevant erfaring og realkompetanse kan kompensere for utdanning.
 • Kompetanse og erfaring innen fysisk sikkerhet, personellsikkerhet og/eller kriseledelse.
 • Helhetsforståelse i fagområdet sikkerhet.
 • God kompetanse innen bruk av IT-verktøy
 • Erfaring fra større organisasjoner er en fordel

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som er nytenkende, god på å drive frem endringer, og som vil hjelpe til med å gjøre DNB god på sikkerhet.
Du jobber effektivt, har kapasitet, læringsevne og gjennomføringsevne.
Du har gode samarbeidsevner, og kommuniserer godt både på norsk og engelsk.

Fylke:
Oslo
Jobbtype:
Fast
Heltid/Deltid:
Heltid
Arbeidstid:
Dag
Søknadsfrist:
31.01.2018
Arbeidssted:
Oslo
Kontaktpersoner:
Rannveig Hiis-Hauge
mob: +47 97981991

En jobb i Norges største finanskonsern byr på faglige utfordringer i et spennende arbeidsmiljø med mange muligheter.

Vi trenger dyktige og motiverte medarbeidere for å møte kundens behov og for å nå våre mål. Vårt oppdrag «Vi er her. For at du skal være i forkant.» er retningsgivende for oss i DNB på alle nivåer. For å dekke konsernets behov, trenger vi medarbeidere med ulik bakgrunn og kompetanse. Trives du med å sette kunden i fokus, og identifiserer du deg i tillegg med verdiene våre: nysgjerrig, modig og ansvarlig, kan du passe godt inn hos oss.

Bakgrunnssjekk: DNB foretar bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og tilgjengelig dokumentasjon. Verifisering av bakgrunnssjekk blir gjennomført av HireRight. Bakgrunnssjekk gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren, og aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette.

For stillinger som krever autorisasjon og/eller godkjenning av egnethet, forutsettes politiattest fremlagt.