Ønsker du å bli en av Nordens fremste eksperter på Lean Startup?

Lean Startup Coach

Digital Floor er fødestedet til VIPPS og DNB sitt ynglested for innovasjon. Mens VIPPS har blitt voksen og flyttet ut, så utvides Digital Floor for å utvikle Nordens beste inkubator for interne og eksterne innovatører og startups.

Vi er nå på jakt etter deg som har praktisk erfaring og resultater og vise til fra arbeid med Lean Startup. Du er en fagperson som trigges av muligheten til å videreutvikle innovasjonsfaget og bygge opp det sterkeste kompetansemiljøet på Lean Startup i Norden. Du behersker fasilitator-rollen godt, og evner å motivere og utfordre innovatører og startups i søken etter å skape ny kunde- og forretningsverdi. Du har en bred verktøykasse med erfaring langs hele innovasjonsprosessen, og er godkjent med design thinking, lean startup, business model design, og smidig utviklingsmetodikk. Vi ser også for oss at du er flink til å ha det gøy på jobb!

Ønsker du å bli en av Nordens fremste eksperter på Lean Startup?

Sentrale arbeidsoppgaver

  • Metodeekspert og Coach innen Lean Startup
  • Prosessdriver med ansvar for å guide innovatører og startups gjennom problemutforsking, idéutvikling, prototyping, testing og utvikling.
  • Videreutvikle og fornye Digital Floor – slik at DNB har den beste praksisen, prosessene, metodene og verktøyene i Norden

Ønskede kvalifikasjoner

  • Genuin interesse og sterk motivasjon for å utvikle seg innenfor innovasjonsfaget
  • Min. 5 års relevant metodikkerfaring som innovatør, konsulent eller fasilitator
  • People skills, med gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
  • Bachelor / Master innen strategi, innovasjon, psykologi, interaksjonsdesign og/eller frontend-utvikling

Vi kan tilby

Svært gode utviklingsmuligheter i et av de sterkeste corporate innovasjonsmiljøene i Norge. Konkurransedyktige vilkår i et meget sterkt fagmiljø med gode karrieremuligheter. I tillegg kan vi tilby gode pensjons- og permisjonsordninger, ansattbetingelser på bankens produkter, forsikringsordninger, feriesteder i Norge og utlandet, idretts-, kultur- og andre aktivitetstilbud samt en rekke rabattordninger.

Spørsmål om stillingen? Ta kontakt med en av våre ansatte med kontaktinfo her i annonsen så svarer vi så raskt vi kan.

Fylke:
Oslo
Jobbtype:
Fast
Heltid/Deltid:
Heltid
Arbeidstid:
Dag
Søknadsfrist:
28.02.2018
Arbeidssted:
Oslo
Kontaktpersoner:
Vegard Dypås Hansen
mob: +47 41931243

En jobb i Norges største finanskonsern byr på faglige utfordringer i et spennende arbeidsmiljø med mange muligheter.

Vi trenger dyktige og motiverte medarbeidere for å møte kundens behov og for å nå våre mål. Vårt oppdrag «Vi er her. For at du skal være i forkant.» er retningsgivende for oss i DNB på alle nivåer. For å dekke konsernets behov, trenger vi medarbeidere med ulik bakgrunn og kompetanse. Trives du med å sette kunden i fokus, og identifiserer du deg i tillegg med verdiene våre: nysgjerrig, modig og ansvarlig, kan du passe godt inn hos oss.

Bakgrunnssjekk: DNB foretar bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og tilgjengelig dokumentasjon. Verifisering av bakgrunnssjekk blir gjennomført av HireRight. Bakgrunnssjekk gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren, og aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette.

For stillinger som krever autorisasjon og/eller godkjenning av egnethet, forutsettes politiattest fremlagt.