Developer / Integration Manager

IT Markets har totalansvaret for IT i DNB Markets. DNB Markets er Norges ledende Verdipapirforetak som tilbyr tjenester innenfor investeringsløsninger for verdipapirer og andre investeringsprodukter, risikostyring, bedriftsoppkjøp, kapitalutvidelser, verdipapiradministrasjon samt styring av markeds- og likviditetsrisiko. IT Markets forvalter en bredt sammensatt systemportefølje knyttet til tjenester Markets tilbyr. Seksjonen består av 3 avdelinger:  IT Krav- og Leveransestyring, IT Design, Utvikling og Forvaltning (DUF) og IT Tjenesteoppfølging.

For å levere på vårt kundeløfte, er våre produkter og tjenester i en større endring enn noensinne tidligere. I avdeling IT Design, Utvikling og Forvaltning er det ledig stilling som «developer/Integration Manager».

IT Markets har en portefølje av egenutviklede løsninger på Cobol, innkjøpte løsninger vi utvikler integrasjoner mot og løsninger knyttet til dnb.no. I avdeling Utvikling og forvaltning har vi behov for å få nye krefter om bord som kan hjelpe oss med å ta vare på det eksisterende og samtidig være nysgjerrig på å utforske det nye.

Vi ser etter deg som har erfaring og kunnskap om utvikling, drift og forvaltning av Cobol løsninger, men som også forstår hva som kan fornyes og hva som bør fortsatt tas godt vare på.

Vi søker 1-2 personer som

  • har god teknisk og digital forståelse
  • er i stand til å utforme «low level design», samt oversette arkitektur og «high level design» til «low level design».
  • kan estimere utviklingsoppdrag, programmere og gjennomføre kodegjennomgang, samt enhetstest og s-test etter vedtatte kodestandarder i DNB.
  • kan utarbeide effektiv programkode som kan settes i produksjon med høy driftsmessig kvalitet.
  • bidra til utforming av detaljert systemdokumentasjon basert på vedtatte standarder i DNB

Du vil få ansvar for ulike aktiviteter knyttet til større og mindre IT leveranser og forbedringstiltak til Markets. Vi ser etter en som har resultater å vise til.

Vi ser primært etter personer med høyere utdanning på universitets-/høgskolenivå. Du må kunne ivareta Markets krav til plattformforvaltning og testing ved behov. Du må ha gode norsk- og engelskkunnskaper og erfaring med Cobol, Cics, DB2, MQ og Message Broker.

Vi tilbyr varierte og utfordrende arbeidsoppgaver innenfor et dynamisk og spennende område. Vi imøteser gjerne en søknad dersom du synes dette høres spennende ut.

Fylke:
Hordaland
Jobbtype:
Fast
Heltid/Deltid:
Heltid
Arbeidstid:
Dag
Søknadsfrist:
25.04.2018
Arbeidssted:
Bergen
Kontaktpersoner:
Terje Fjeld
mob: 911 21 359

En jobb i Norges største finanskonsern byr på faglige utfordringer i et spennende arbeidsmiljø med mange muligheter.

Vi trenger dyktige og motiverte medarbeidere for å møte kundens behov og for å nå våre mål. Vårt oppdrag «Vi er her. For at du skal være i forkant.» er retningsgivende for oss i DNB på alle nivåer. For å dekke konsernets behov, trenger vi medarbeidere med ulik bakgrunn og kompetanse. Trives du med å sette kunden i fokus, og identifiserer du deg i tillegg med verdiene våre: nysgjerrig, modig og ansvarlig, kan du passe godt inn hos oss.

Bakgrunnssjekk: DNB foretar bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og tilgjengelig dokumentasjon. Verifisering av bakgrunnssjekk blir gjennomført av HireRight. Bakgrunnssjekk gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren, og aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette.

For stillinger som krever autorisasjon og/eller godkjenning av egnethet, forutsettes politiattest fremlagt.