Prosjektmegler/Markedsansvarlig Nybygg Buskerud

DNB Eiendom er Norges største eiendomsmeglerselskap. Nå satser vi videre med Nybygg Next og skal bli Norges største prosjektmegler. En av styrkene til DNB Eiendom er at vi er ett selskap som selger prosjekterte boliger i de fleste byene i Norge. Vi har samlet denne erfaringen i et nasjonalt kompetansesenter for nybygg. Her har vi både juridisk, analytisk og markedskompetanse som skal understøtte våre lokale prosjektmeglere. I tillegg har vi opprettet områdelederstillinger for Østlandet, Midt-Norge, Vestlandet og Agder/Rogaland. Med denne endringen vil vi oppnå økt konkurransekraft gjennom stordriftsfordeler, mer enhetlig ledelse og bedre samhandling innen nybyggsegmentet i DNB Eiendom. Område Østlandet har nå en ledig stilling som Prosjektmegler/Markedsansvarlig i Buskerud

Om rollen

Som Prosjektmegler/markedsansvarlig vil din førsteprioritet være å jobbe aktivt med oppfølging av portefølje og nysalg. Som markedsansvarlig vil du også ha ansvar for å ha full kontroll på alle utbyggere og potensielle prosjekter i ditt markedsområde, både eksisterende og potensielle. For å lykkes i denne rollen er det viktig at du bygger og vedlikeholder gode relasjoner. Du er fleksibel og endringsdyktig, og det er typisk deg å fullføre de oppgavene du har startet på.

Krav til kompetanse og erfaring

  • Bachelor i Eiendomsmegling, eventuelt master i rettsvitenskap med erfaring fra eiendomsmegling
  • Erfaring fra meglervirksomhet
  • Meget god kunnskap om markedet og hva som genererer resultater i dette segmentet

 

Fylke:
Buskerud
Jobbtype:
Fast
Heltid/Deltid:
Heltid
Arbeidstid:
Dag
Søknadsfrist:
28.02.2018
Arbeidssted:
Drammen
Kontaktpersoner:
Jørn Are Skjelvan
mob: +47 913 27 535

DNB Eiendom er landets største eiendomsmeglerselskap og tilbyr tjenester innen salg av boliger og hytter, salg av boligprosjekter og rådgiving i forbindelse med omsetning av fast eiendom. DNB Eiendom har 143 kontor spredt over hele landet, med over 1.000 motiverte medarbeidere. Selskapet hadde i 2017 en brutto omsetning på ca 1.5 milliarder. DNB Eiendom er en spennende arbeidsplass.

Bakgrunnsjekk: DNB foretar bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og tilgjengelig dokumentasjon. Bakgrunnsjekk gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren og aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette.

Vi trenger dyktige og motiverte medarbeidere for å møte kundens behov og for å nå våre mål. Vårt oppdrag «Vi er her. For at du skal være i forkant.» er retningsgivende for oss i DNB på alle nivåer. For å dekke konsernets behov, trenger vi medarbeidere med ulik bakgrunn og kompetanse. Trives du med å sette kunden i fokus, og identifiserer du deg i tillegg med verdiene våre: nysgjerrig, modig og ansvarlig, kan du passe godt inn hos oss.