DNB P&O Transformation - Tjenestedesigner

People & Operations - Transformation

Tjenestedesigner

Vi som jobber i DNB er stolte over hvordan vi bidrar til utviklingen av Norge. Vi hjelper unge mennesker å kjøpe sin første bolig og vi hjelper gründere å realisere sine idéer. Vi hjelper bedrifter å vokse, og vi finner løsninger for dem som sliter. Vi hjelper kundene våre å ta smartere valg. Sammen med kundene våre skal vi bidra til en positiv utvikling av det norske samfunnet.

Tjenestedesignerne i DNB har en avgjørende rolle i å gjøre oss til en enda bedre partner for våre kunder. I dag er vi 12 tjenestedesignere som jobber med å løse brukerbehov i alle deler av banken. Fra innsikt til ferdig løsning i markedet. Vi forbedrer det eksisterende, og utvikler de tjenestene som vil definere fremtidens måte å bruke banken på. Nå ser vi etter flere kolleger som vil være med å utvikle miljøet videre til å bli det beste inhouse-miljøet for tjenestedesign i Norge.

Sentrale arbeidsoppgaver

 • Identifisere forretningsmessige muligheter hvor tjenestedesign vil skape verdi
 • Lede og organisere prosjekter med høy kompleksitet
 • Bidra til å løfte fagmiljøet for tjenestedesign gjennom veiledning, verktøy og metodikk
 • Lære hele DNB å bli mer brukerorientert i sin tjenesteutvikling
 • Jobbe sammen med andre metodikker og fagmiljøer (Lean, Lean Innovation, Consulting, IT, Robotics) for å utvikle mer agile innovasjonsprosesser på tvers av DNB

Ønsket kompetanse og erfaring

 • Høyere relevant utdannelse
 • Minst 6 års erfaring med tjenestedesign, gjerne i strategisk og forretningsmessig sammenheng
 • Identifisere, planlegge og lede prosjekter
 • Teamledelse  og teamutvikling
 • Kompetanse innen relevante metoder
 • Erfaring med fasilitering av workshops
 • God muntlig kommunikasjon, god evne til å visualisere idéer, forklare utfordringer samt fasilitere problemløsning sammen med kunder og brukere

Hvorfor skal du velge å være tjenestedesigner i DNB?

Tjenestedesign er samlet i én sentral enhet i banken. Vi vet at faglig utfordringer er viktig for deg, og derfor jobber du på strategisk nivå med forretningsområder og andre designere. I tillegg får du en rolle i å samarbeide med andre fagområder,  for eksempel Lean Innovation, Consulting, IT, kommunikasjon og forretningsområdene. Samskapning på tvers av fagdisipliner er noe vi vektlegger i DNB.

Hos oss vil du få brukt din erfaring og kompetanse til å integrere tjenestedesign og forretning, identifisere satsninger, planlegge dem og ta ansvar for at vi lykkes sammen med gode kollegaer. Du jobber ikke bare på bestilling fra en oppdragsgiver,  men tar selvstendige initiativ og har eierskap både til kunden og problemet som skal løses. Du vil være en som tar initiativ til hvilke aktiviteter vi skal sette i gang.

De siste årene har DNB vært på en reise hvor vi har lært mye om hvordan design er et avgjørende strategisk verktøy. Det betyr at designerne er høyt respektert, blir lyttet til og blir involvert i de viktigste prioriteringene i banken. Som lead tjenestedesigner i DNB er du garantert å få en spennende og meningsfull hverdag med mulighet for å påvirke både hvordan vi jobber og hva vi jobber med.

Fylke:
Oslo
Jobbtype:
Fast
Heltid/Deltid:
Heltid
Arbeidstid:
Dag
Arbeidssted:
Oslo
Kontaktpersoner:
Dan Inge Hansen

En jobb i Norges største finanskonsern byr på faglige utfordringer i et spennende arbeidsmiljø med mange muligheter.

Vi trenger dyktige og motiverte medarbeidere for å møte kundens behov og for å nå våre mål. Vårt oppdrag «Vi er her. For at du skal være i forkant.» er retningsgivende for oss i DNB på alle nivåer. For å dekke konsernets behov, trenger vi medarbeidere med ulik bakgrunn og kompetanse. Trives du med å sette kunden i fokus, og identifiserer du deg i tillegg med verdiene våre: nysgjerrig, modig og ansvarlig, kan du passe godt inn hos oss.

Bakgrunnssjekk: DNB foretar bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og tilgjengelig dokumentasjon. Verifisering av bakgrunnssjekk blir gjennomført av HireRight. Bakgrunnssjekk gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren, og aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette.

For stillinger som krever autorisasjon og/eller godkjenning av egnethet, forutsettes politiattest fremlagt.