Eiendomsmegler Fritidsmarkedet

DNB Eiendom er Norges ledende eiendomsmeglerselskap der det tilrettelegges for at våre meglere skal lykkes med å innfri DNB og våre kunders forventninger. Vi er langt fremme på digitale løsninger, og ser verdien i å se kundens behov og situasjon. Vi har utviklet blant annet Smart Solgt sammen med Facebook og vi har flere spennende nyutviklinger på gang. Selskapet har som ambisjon å stå for de store endringene i bransjen der man alltid tar utgangspunkt i hva som er det beste for kunden.

DNB Eiendom skal spisse posisjonen som den prefererte fritidsmegleren i Innlandet. Dette betyr at du må like å kjøre bil og se muligheter og potensial i Norges største kundestrøm innen eiendomsformidling.

Om rollen

Vi ser etter deg som har ambisjoner og motivasjon til å oppnå gode resultater, som samtidig vet at lagspill er veien til suksess. Er du utadvendt, tillitvekkende, og initiativrik kan du være den rette. Hvis det i tillegg faller seg naturlig for deg å jobbe proaktivt og systematisk, så må vi absolutt snakke sammen. Gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig er en forutsetning. Stillingen rapporterer til daglig leder.

Du vil jobbe med salg av DNB Eiendom sine tjenester og produkter, gjennomføre verdivurderinger, budrunder og dokumentbehandling i forbindelse med kjøp og salg av eiendom. Du vil ha utstrakt kundekontakt og det er særdeles viktig at du er god på å følge opp dine kunder og prospects. Vi er en del av DNB, hvilket også betyr at gode relasjone og et godt samarbeid med banken er nødvendig.

Ønsket erfaring og utdannelse

Aktuelle kandidater må være utdannet eiendomsmegler, eventuelt jurist/advokat, eller ha bestått overgangseksamen jfr. ny lov om eiendomsmegling. Erfaring fra bransjen er en fordel, men nyutdannede vil også bli vurdert. Kunnskap om fritidsmarkedet vil bli vektlagt.

Vi tilbyr

Vi kan tilby en spennende stilling med gode mulighet for faglig utvikling, og meget gode oppdrags- og inntjeningsmuligheter. Du får også bransjens kanskje beste arbeidsverktøy til disposisjon, og gode forsikringsordninger og ansattvilkår som ansatt i DNB-konsernet.

 

 

 

 

Fylke:
Oppland
Jobbtype:
Fast
Heltid/Deltid:
Heltid
Arbeidstid:
Dag
Søknadsfrist:
31.05.2018
Arbeidssted:
Lillehammer
Kontaktpersoner:
Kathrine Rosenvinge
mob: +47 908 99 266

DNB Eiendom er landets største eiendomsmeglerselskap og tilbyr tjenester innen salg av boliger og hytter, salg av boligprosjekter og rådgiving i forbindelse med omsetning av fast eiendom. DNB Eiendom har 143 kontor spredt over hele landet, med over 1.000 motiverte medarbeidere. Selskapet hadde i 2017 en brutto omsetning på ca 1.5 milliarder. DNB Eiendom er en spennende arbeidsplass.

Bakgrunnsjekk: DNB foretar bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og tilgjengelig dokumentasjon. Bakgrunnsjekk gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren og aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette.

Vi trenger dyktige og motiverte medarbeidere for å møte kundens behov og for å nå våre mål. Vårt oppdrag «Vi er her. For at du skal være i forkant.» er retningsgivende for oss i DNB på alle nivåer. For å dekke konsernets behov, trenger vi medarbeidere med ulik bakgrunn og kompetanse. Trives du med å sette kunden i fokus, og identifiserer du deg i tillegg med verdiene våre: nysgjerrig, modig og ansvarlig, kan du passe godt inn hos oss.