Er du en sterk problemløser, strateg og endringsdriver? Nå kan du være med å påvirke fremtiden til et toneangivende selskap i en bransje i drastisk endring.

Consultant/Senior Consultant/Manager/Senior Manager

DNB er på vei inn i en ny virkelighet hvor endringstakten er høyere enn vi noen gang har opplevd. Kundebehovene endres, nye aktører tar opp konkurransen på flere områder og endringer i de regulatoriske rammene stiller stadig strengere krav. Vi i DNB jobber hver dag for å være i front av disse skiftene, vi skal skape de beste kundeopplevelsene samtidig som vi må levere en konkurransedyktig avkastning til eierne. Prioriteringer og strategiske valg er viktigere enn noen gang.

Det er innenfor denne rammen at DNB Consulting har sin plass. Vi er en del av divisjonen Transformation, som både skal forenkle og effektivisere det eksisterende, og være med å skape det nye DNB. Vi skal være en motor for kraftfull endring av DNB der dette er nødvendig. Sammen skaper vi slagkraften som skal til for å gjøre ord til handling, og engasjementet som skal til for å forme DNB og finansbransjen for fremtiden.

DNB Consulting er DNBs interne konsulenthus, og konkurrerer om å være den foretrukne management consulting-partneren i DNB. Vi består av rundt 20 konsulenter som jobber som problemløsere, endringsagenter og prosessdrivere. Vi bistår ledere i DNB med å ta valg og drive initiativer innen strategi, forretningsutvikling og virksomhetsstyring. Vår portefølje av prosjekter dekker et bredt spekter av konsernets virksomhet og speiler det som til enhver tid er konsernets strategiske prioriteringer.

Årlig går flere av våre kolleger til andre nøkkelstillinger i konsernet. Dette er en del av vår forretningsmodell og en viktig grunn til at Consulting blir omtalt som konsernets talentfabrikk. Samtidig opplever vi stadig økende etterspørsel etter våre tjenester, og søker derfor etter nye management consultants på flere nivåer.

Dette er jobben for deg som brenner for å gjøre DNB enda bedre. Du setter deg raskt inn i nye problemstillinger, er nysgjerrig, setter pris på en utfordrende hverdag, og trives med å jobbe med ulike mennesker og oppgaver.

Er du en Consultant / Senior Consultant? I så fall har du:

 • 2-5 års relevant erfaring. Relevant erfaring kan for eksempel være fra eksternt management consulting-selskap, eller fra prosjektledelse innenfor ett eller flere av følgende områder: bank og finans, utvikling av nye forretningsmodeller, strategi, digitalisering, kostnadseffektivisering og organisasjonsutvikling.
 • Sterke analytiske evner og evne til å tolke, strukturere og formidle informasjon på en konsis og virkningsfull måte
 • Evne til å se nye muligheter og være en pådriver for endring
 • God forretningsforståelse og interesse for bank/finans
 • Interesse og forståelse for store, strukturelle bransjeendringer og bransjeglidning
 • Interesse for hvordan teknologi endrer bransjer og åpner for nye forretningsmodeller
 • Evne til å tenke kreativt og strategisk – samtidig
 • Evne til å fasilitere strategiske diskusjoner
 • Evne til å bygge sterke relasjoner til ledere og nøkkelpersoner på alle nivåer i organisasjonen
 • Stor arbeidskapasitet og evne til å drive større prosjekter

Er du en Manager / Senior Manager? I så fall har du:

 • 4-8 års relevant erfaring, flere av disse fra management consulting, fortrinnsvis innenfor ett eller flere av følgende områder: bank/finans, utvikling av nye forretningsmodeller, strategi, digitalisering, kostnadseffektivisering og organisasjonsutvikling.
 • Sterke analytiske evner og evne til å tolke, strukturere og formidle informasjon på en konsis og virkningsfull måteEvne til å se nye muligheter og være en pådriver for endring
 • God forretningsforståelse og interesse for bank/finans
 • Interesse og forståelse for store, strukturelle bransjeendringer og bransjeglidning
 • Interesse for hvordan teknologi endrer bransjer og åpner for nye forretningsmodeller
 • Evne til å tenke kreativt og strategisk – samtidig
 • Evne til å fasilitere strategiske diskusjoner på alle nivåer i organisasjonen
 • Evne til å bygge sterke relasjoner til ledere og nøkkelpersoner på alle nivåer i organisasjonen
 • Stor arbeidskapasitet, evne til å drive større prosjekter og programmer, og samtidig veilede mindre erfarne konsulenter

Vi tilbyr:

 • En unik mulighet til å jobbe med strategisk viktige prosjekter og være med på å definere DNB-konsernet for fremtiden
 • Muligheten til å jobbe sammen med noen av Norges fremste fagpersoner innen finans, økonomi, innovasjon, digital forretningsutvikling, teknologi, organisasjonsutvikling, kommunikasjon og markedsføring
 • Mulighet til å bygge sterke relasjoner og stort nettverk i Norges ledende finanskonsern
 • Et ungt og dynamisk arbeidsmiljø hvor personlig og faglig utvikling er høyt prioritert
 • Gode personlige og karrieremessige utviklingsmuligheter
 • Konkurransedyktige betingelser, inkludert gode forsikrings- og pensjonsordninger

Vi krever høyere utdannelse på masternivå med gode resultater. Vitnemål fra bachelor- og masterutdanning skal legges ved søknaden. Oppstart etter avtale. Mer informasjon om oss finner du på https://www.dnb.no/om-oss/karriere/dnb-consulting.html

Fylke:
Oslo
Jobbtype:
Fast
Heltid/Deltid:
Heltid
Arbeidstid:
Dag
Søknadsfrist:
27.05.2018
Arbeidssted:
Oslo
Kontaktpersoner:
Anne-Mari Bratholt
mob: 917 14 511

William Edward Graham
mob: 905 23 105

En jobb i Norges største finanskonsern byr på faglige utfordringer i et spennende arbeidsmiljø med mange muligheter.

Vi trenger dyktige og motiverte medarbeidere for å møte kundens behov og for å nå våre mål. Vårt oppdrag «Vi er her. For at du skal være i forkant.» er retningsgivende for oss i DNB på alle nivåer. For å dekke konsernets behov, trenger vi medarbeidere med ulik bakgrunn og kompetanse. Trives du med å sette kunden i fokus, og identifiserer du deg i tillegg med verdiene våre: nysgjerrig, modig og ansvarlig, kan du passe godt inn hos oss.

Bakgrunnssjekk: DNB foretar bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og tilgjengelig dokumentasjon. Verifisering av bakgrunnssjekk blir gjennomført av HireRight. Bakgrunnssjekk gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren, og aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette.

For stillinger som krever autorisasjon og/eller godkjenning av egnethet, forutsettes politiattest fremlagt.