Senterleder Øyrane Torg

Stillingen som senterleder ved Øyrane Torg i Arna er nå ledig.  Seksjon kjøpesenter og Hotell har ansvaret for kjøpesenter-porteføljen, herunder markedsføring, utleie og videreutvikling av porteføljen. Øyrane Torg er et Regionsenter i Hordaland som i all hovedsak driver med Kjøpsenter-virksomhet. I tillegg finner du bydelsadministrasjon med alle sine tjenester, og med eget legekontor og tannlegesenter er senteret et naturlig møte-/ og handlested for innbyggere i bydelen og for andre nærliggende områder. Øyrane Torg har 40 butikker og spisesteder og hadde i 2017 en omsetning på i underkant av  500 millioner.

Om rollen

Som senterleder vil dine arbeidsoppgaver i hovedsak være knyttet til å planlegge, utarbeide og gjennomføre senterets markedsføringsstrategi. Du vil ha ansvar for senterets omsetningsutvikling og for å sikre en profesjonell oppfølging av leietakerne på senteret. Senterleder skal også bidra til at senteret har en riktig butikkmiks og bransjesammensetning. Du vil lede samarbeidet med markedsrådet og være senterets ansikt utad, og ha ansvar for profesjonell håndtering av presse og media.

Vi leter etter deg som har god forretningsforståelse, et kommersielt hode og et brennende engasjement for videreutvikling av Øyrane Torg som kjøpesenter, møteplass og et knutepunkt i Arna. Som person er du kreativ og løsningsorientert. Du jobber godt sammen med andre og bygger effektive og langsiktige relasjoner. Du har erfaring fra kunderettet arbeid og salg, og er ambisiøs og resultatorientert.

Sentrale arbeidsoppgaver

  • Løpende oppfølging av leietakere for å sikre profesjonell oppfølging og gode relasjoner
  • Budsjettere og følge opp markedsføringsmidlene
  • Utarbeide og gjennomføre markedsføringsstrategi
  • Oppfølging av omsetningstall og besøkstall
  • Være en pådriver i utvikling av butikkmiks og bransjesammensetning

Ønsket bakgrunn og erfaring

  • Høyere utdannelse innen markedsføring, varehandel eller annen relevant utdannelse
  • Erfaring fra tilsvarende stilling eller annen markedsrettet stilling
  • God erfaring fra strategisk og operativ markedsføring  

 

Fylke:
Hordaland
Jobbtype:
Fast
Heltid/Deltid:
Heltid
Arbeidstid:
Dag
Søknadsfrist:
05.06.2018
Arbeidssted:
Øyrane
Kontaktpersoner:
Lars Kristiansen
mob: 951 79 408

DNB Næringseiendom AS er et av landets største eiendomsselskaper i privat sektor. Selskapet forvalter et totalt areal på ca. 900.000 m² med en verdi på vel kr. 26 mrd.

Vi er 47 ansatte i Bergen og Oslo. DNB Næringseiendom er et heleid datterselskap av DNB Livsforsikring ASA og forvalter eiendomsinvesteringer for DNB Liv og DNB Scandinavian Property Fund. Porteføljene består av kontorbygg, hotell og kjøpesenter, hovedsakelig lokalisert i de største byene i Norge og Sverige.


Vi trenger dyktige og motiverte medarbeidere for å møte kundens behov og for å nå våre mål. Vårt oppdrag «Vi er her. For at du skal være i forkant.» er retningsgivende for oss i DNB på alle nivåer. For å dekke konsernets behov, trenger vi medarbeidere med ulik bakgrunn og kompetanse. Trives du med å sette kunden i fokus, og identifiserer du deg i tillegg med verdiene våre: nysgjerrig, modig og ansvarlig, kan du passe godt inn hos oss.