Prosjektmegler - DNB Nybygg Romerike

DNB Eiendom er Norges største eiendomsmeglerselskap. Nå satser vi videre med Nybygg Next og skal bli Norges største prosjektmegler. En av styrkene til DNB Eiendom er at vi er ett selskap som selger prosjekterte boliger i de fleste byene i Norge. Vi har samlet denne erfaringen i et nasjonalt kompetansesenter for nybygg. Her har vi både juridisk, analytisk og markedskompetanse som skal understøtte våre lokale prosjektmeglere. I tillegg har vi opprettet områdelederstillinger for Østlandet, Midt-Norge, Vestlandet og Agder/Rogaland. Med denne endringen vil vi oppnå økt konkurransekraft gjennom stordriftsfordeler, mer enhetlig ledelse og bedre samhandling innen nybyggsegmentet i DNB Eiendom.

Ved vår nybyggavdeling i Romerike opplever vi en økende oppdragsmengde og trenger flere på laget. Vi søker derfor etter prosjektmegler for våre nybygg prosjekter.

Kan du være den rette for oss?

Vi ønsker personer med ambisjoner og motivasjon til å oppnå gode resultater. Individualister som vet at lagspill er veien til suksess. Er du utadvendt, tillitvekkende, og initiativrik kan du være den rette. Hvis det i tillegg faller seg naturlig for deg å jobbe proaktivt og systematisk, så må vi absolutt snakke sammen. Gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig er en forutsetning. Stillingen rapporterer til områdeleder.

Hva skal du jobbe med? 

 • Innsalg av DNB Eiendoms tjenester og produkter til profesjonelle oppdragsgivere
 • Herunder eiendomsmegling (ikke regnskap og oppgjør), salgsarbeid, visninger og dokumentbehandling
 • Samhandling med banken
 • Kundekontakt og oppfølging
 • Relasjonsbygging     
 • Ansvarlig for eget budsjett
 • Salgsansvarlig for nye boligprosjekter i samarbeid med erfarne kollegaer

Krav til utdannelse:

Kandidater må være utdannet eiendomsmegler, eventuelt jurist/advokat eller ansvarlig megler på overgangsordning.

Krav til praksis:

Erfaring fra bransjen en fordel, men nyutdannede vil også bli vurdert. Gode dokumenterte salgsresultater samt kunnskap om eiendomsmarkedet i området vil bli vektlagt.

Vi tilbyr:

 • Meget gode oppdrags- og inntjeningsmuligheter
 • Bransjens kanskje beste arbeidsverktøy
 • God faglig utvikling
 • Gode forsikringsordninger og ansatte vilkår som ansatt i DNB-konsernet

Lønn og tiltredelse etter nærmere avtale.

 

Fylke:
Akershus
Jobbtype:
Fast
Heltid/Deltid:
Heltid
Arbeidstid:
Dag
Søknadsfrist:
03.06.2018
Arbeidssted:
Lillestrøm
Kontaktpersoner:
Elisif Mellingen
mob: 970 62 880

Tone Therese Johansen
mob: 4123 2 803

DNB Eiendom er landets største eiendomsmeglerselskap og tilbyr tjenester innen salg av boliger og hytter, salg av boligprosjekter og rådgiving i forbindelse med omsetning av fast eiendom. DNB Eiendom har 143 kontor spredt over hele landet, med over 1.000 motiverte medarbeidere. Selskapet hadde i 2017 en brutto omsetning på ca 1.5 milliarder. DNB Eiendom er en spennende arbeidsplass.

Bakgrunnsjekk: DNB foretar bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og tilgjengelig dokumentasjon. Bakgrunnsjekk gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren og aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette.

Vi trenger dyktige og motiverte medarbeidere for å møte kundens behov og for å nå våre mål. Vårt oppdrag «Vi er her. For at du skal være i forkant.» er retningsgivende for oss i DNB på alle nivåer. For å dekke konsernets behov, trenger vi medarbeidere med ulik bakgrunn og kompetanse. Trives du med å sette kunden i fokus, og identifiserer du deg i tillegg med verdiene våre: nysgjerrig, modig og ansvarlig, kan du passe godt inn hos oss.