Konsernrevisjonen

Rådgivere/Senior rådgivere Revisjon

Finansbransjen står midt oppe i en transformasjon, og DNB må tilpasse seg markedssituasjon og rammebetingelser i rask endring. Konsernrevisjonen rapporterer direkte til styret og vår viktigste oppgave er å påse at DNB-konsernet drives forsvarlig i henhold til lover, forskrifter og vedtatte retningslinjer. Konsernrevisjonen er i dag drøyt 40 ansatte og er blant landets fremste fagmiljøer innen operasjonell revisjon. Vi har innsikt i hvordan ett av Norges største konsern drives, på alle nivåer fra styret og konsernledelsen til prosjekter, avdelinger og store leverandører.

Konsernrevisjonen har en forretningsorientert tilnærming, og er i tett dialog med konsernets forretnings- og støtteområder. Vi skal styrke laget og er nå på jakt etter en ny kollega som skal jobbe med risikostyring i risikostyringsmiljøer i hele DNB.

Vi ser etter deg som er faglig dyktig og interessert i fagfeltet risikostyring og som kan delta i evaluering og etterprøving av DNB – konsernets risikostyring. Du må være sterk på relasjonsbygging og god til å kommunisere på en tydelig måte. Du må ha høy gjennomføringsevne og kunne jobbe selvstendig, effektivt og strukturert. Vi jobber samtidig mye i team, og du må være god på å samarbeide og dele kunnskap og erfaring med kollegaer. Hos oss vil du få innblikk i hele konsernets virksomhet og mulighet til å gjennomføre revisjonsprosjekter for ulike områder. Konsernet treffes av mange nye og eksisterende regulatoriske krav som vi i Konsernrevisjonen har sterkt fokus på.

Gjennom den nye stillingen skal vi nå styrke teamet som jobber mot Bedriftsmarked, Risikostyring og Compliance. I tillegg til god forretnings- og fagforståelse er det en fordel om du har praktisk erfaring fra risikostyring.  Har du kompetansen vi ser etter oppfordres du å søke på en svært spennende og innholdsrik stilling hos oss.

Sentrale arbeidsoppgaver for alle stillingene vil være:

 • Revisjon av sentrale regelverk knyttet til DNBs risikostyring, herunder IRB-systemet og ICAAP
 • Gjennomgang av konsernets risikomodeller
 • Uttrekk og analyse av data
 • Rapportering og oppfølging av forbedringstiltak i konsernet

Utdannelse og erfaring:

 • Utdanning på høyskole-/universitetsnivå innen statistikk/matematikk, alternativt økonomi/finans eller tekniske fag med betydelig innslag av kvantitativ metode
 • Erfaring fra risikostyring. Opplæring innenfor revisjonsfaget vil bli tilpasset erfaringsnivå
 • Relevant erfaring kan kompensere noe for utdanning
 • Behersker engelsk så vel skriftlig som muntlig
 • God risikoforståelse

Vi tilbyr deg et innblikk i hele konsernet og hvordan det drives. Her blir du hele tiden utfordret faglig og du jobber med mennesker. Stillingen gir gode muligheter for utvikling og gir et godt grunnlag for andre stillinger i konsernet.

Hva kan vi tilby deg? 

 • Muligheter til å bli en del av et stort og solid fintech-miljø
 • Være med å bygge fremtidens bankløsninger
 • Et godt arbeidsmiljø hvor vi legger vekt på faglig utvikling av våre ansatte
 • Vi legger opp til kunnskapsdeling, de med mindre erfaring får lære av de mer erfarne
 • Fast arbeidssted i fantastiske lokaler i Barcode, sentralt i Bjørvika i Oslo
 • Meget gode låns- og pensjonsavtaler, samt gode helse- og reiseforsikringer
 • Full lønn under foreldrepermisjon og sykdom
 • Som ansatt kan du leie bankens flotte feriesteder ved kysten i Sør-Norge, på Vestlandet, i Nord-Norge, Midt-Norge, på fjellet på Østlandet og i Frankrike
 • Rabatterte avtaler hos Sats Elixia og trening i arbeidstiden
 • Rabatter på kulturelle arrangement som f.eks. Øyafestivalen, Den Norske Opera og Ballett og Riksteatret
Fylke:
Oslo
Jobbtype:
Fast
Heltid/Deltid:
Heltid
Arbeidstid:
Dag
Søknadsfrist:
01.01.2019
Arbeidssted:
Oslo
Kontaktpersoner:
Tormod Mehren Pedersen
mob: 900 31 293

En jobb i Norges største finanskonsern byr på faglige utfordringer i et spennende arbeidsmiljø med mange muligheter.

Vi trenger dyktige og motiverte medarbeidere for å møte kundens behov og for å nå våre mål. Vårt oppdrag «Vi er her. For at du skal være i forkant.» er retningsgivende for oss i DNB på alle nivåer. For å dekke konsernets behov, trenger vi medarbeidere med ulik bakgrunn og kompetanse. Trives du med å sette kunden i fokus, og identifiserer du deg i tillegg med verdiene våre: nysgjerrig, modig og ansvarlig, kan du passe godt inn hos oss.

Bakgrunnssjekk: DNB foretar bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og tilgjengelig dokumentasjon. Verifisering av bakgrunnssjekk blir gjennomført av Semac. Bakgrunnssjekk gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren, og aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette.

For stillinger som krever autorisasjon og/eller godkjenning av egnethet, forutsettes politiattest fremlagt.