IT-arkitekt med ansvar for samhandlingsløsninger og brukeropplevelser

Seksjon Employee Solutions and Service Desk i IT Infrastructure Services & Operations skal levere de beste kundeopplevelser i DNB, internt og eksternt. Vi har ansvaret for ny og effektiv bruk av nye samhandlingsløsninger i banken og skal levere en enklere IT-hverdag for alle DNBs ansatte. 

Nå har vi en spennende stilling som IT-arkitekt i avdeling Collaboration ledig der du vil ha dedikert ansvar for deler av Office 365- og samhandlingsporteføljen.

I denne stillingen får du virkelig bruk for din evne til å jobbe med relasjoner og verdiskapning for alle DNB-ansatte. Du vil få muligheten til å tenke forbedring og innovasjon innenfor samhandlingsområdet. Det gjelder å ha fingeren på pulsen hos våre kunder og våre samarbeidspartnere og aktivt sørge for god kundetilfredshet og en enklere IT-hverdag. Du driver oss i riktig retning og skaper verdi og effektive løsninger.

Sentrale arbeidsoppgaver:

IT-arkitekten har et overordnet ansvar for arkitektur, design og løsningsforslag.

IT-arkitekten har ansvar for å utarbeide, vedlikeholde og operasjonalisere målbilder og retningslinjer for eget domene. Rollen har ansvar for å identifisere hvordan IT-leveranser kan gjennomføre forbedringer i forhold til teknisk kvalitet (robusthet, skalertbarhet, reduksjon av teknisk gjeld) i de berørte verdikjeder og løsninger.

IT-arkitekten vil ha dybdekunnskap og oppgaver innenfor IT-arkitektur og utvikling.

Du vil jobbe i et agilt miljø, team-basert, og være komfortabel med å navigere i et slikt miljø. IT-arkitekten vil spille en integrert rolle i utvikling av produkter og løsninger for fremtiden, i nært samarbeide med forretningsområdene og kundene samt sikre leveranser og implementasjon av prioriterte initiativ.

IT-arkitekten vil bidra til et sterkt fagmiljø innen Collaboration/samhandlingsløsninger som andre ønsker å involvere seg i og lytte til, delta i prosjekter og aktiviteter knyttet til nyutvikling, forbedring, automatisering og forenkling. Du vil ha meget gode kunnskaper om produkter og systemløsninger som avdelingen til enhver tid har ansvar for.

Krav til kompetanse:

 • Relevant høyere utdanning på Master-nivå eller tilsvarende. Lang erfaring kan delvis kompensere for kravet
 • Kompetanse rundt Office 365, SaaS-løsninger eller relevante samhandlingsløsninger
 • Erfaring med Microsoft-porteføljen (administrasjon og support)
 • God kunnskap innenfor IT service management konsepter (ITIL)
 • Serviceorientert og med gode samarbeidsevner
 • Initiativrik med en effektiv og strukturert arbeidsform
 • Forbedringsorientert og samarbeidsvillig
 • God strategisk og forretningsmessig forståelse

Vi tilbyr:

 • Mulighet til å være med på å påvirke morgendagens DNB
 • En rolle i et sprekt team med et ønske om å skape verdens beste kundeopplevelser
 • En spennende hverdag hvor du får jobbe på tvers av sentrale områder både i DNB og med andre samarbeidspartnere
 • Mulighet til å være med å forme din egen rolle
Fylke:
Oslo
Jobbtype:
Fast
Heltid/Deltid:
Heltid
Arbeidstid:
Dag
Søknadsfrist:
14.12.2018
Arbeidssted:
Oslo
Kontaktpersoner:
Line Falch Rygg
mob: +47 90590561

En jobb i Norges største finanskonsern byr på faglige utfordringer i et spennende arbeidsmiljø med mange muligheter.

Vi trenger dyktige og motiverte medarbeidere for å møte kundens behov og for å nå våre mål. Vårt oppdrag «Vi er her. For at du skal være i forkant.» er retningsgivende for oss i DNB på alle nivåer. For å dekke konsernets behov, trenger vi medarbeidere med ulik bakgrunn og kompetanse. Trives du med å sette kunden i fokus, og identifiserer du deg i tillegg med verdiene våre: nysgjerrig, modig og ansvarlig, kan du passe godt inn hos oss.

Bakgrunnssjekk: DNB foretar bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og tilgjengelig dokumentasjon. Verifisering av bakgrunnssjekk blir gjennomført av Semac. Bakgrunnssjekk gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren, og aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette.

For stillinger som krever autorisasjon og/eller godkjenning av egnethet, forutsettes politiattest fremlagt.