Architect Greenhouse - for nyutdannede innen IT

Unik jobbmulighet for nyutdannede IT-spirer!

Gjennom et helt nytt 3-årig program, Architect Greenhouse, gir DNB deg en god miks av praktisk erfaring og faglig, akademisk påfyll, med den hensikt å gjøre deg i stand til å bidra til utviklingen av fremtidens bankløsninger.

Du vil bli en del av Norges største og mest innovative IT-miljøer, og etter endt program vil du ha oppnådd tittelen IT-arkitekt – med tilhørende kompetanse og erfaring i bagasjen.

Hva er egentlig en IT-arkitekt og hva kan jeg jobbe med?

DNB er mer enn bare en bank – vi har også ambisjoner om å bli et av Europas ledende teknologiselskap. Rollen som IT-arkitekt er sentral i utviklingen av fremtidens bank og våre samfunnskritiske løsninger som brukes av millioner av mennesker hver eneste dag.

En IT-arkitekt er en person som kommuniserer, designer og legger grunnlaget for nye og forbedrede IT-løsninger. IT-arkitektene i DNB har en unik oversikt over hele vår tekniske portefølje og en grunnleggende forståelse for bankes virksomhet. IT-arkitekten følger leveranser fra den første idémyldringen helt til den ferdige løsningen, og er ofte den som oppdager problemer og kommer med alternative løsninger for å sikre vellykket gjennomføring av ideen. En annen viktig oppgave er å holde følge med nye teknologier og trender som kan bidra til videreutvikling av virksomheten og innovasjon av nye produkter og tjenester.

Dette er en fast stilling i DNB hvor du får:

 • Jobbe hands-on med programmering i forskjellige språk og teknologier
 • Samarbeide med flere av de beste og mest erfarne utviklerne og IT-arkitektene i DNB ved vurdering og design av nye tjenester
 • Velge arbeidsoppgaver blant en portefølje av DNBs kuleste prosjekter og nye teknologier (Cloud, Machine Learning, Big Data, Open APIs, smidig applikasjonsutvikling ++)
 • Praktisk arbeid med lengre utlandsopphold hos ulike samarbeidspartnere
 • Faglig påfyll og videreutdanning i samarbeid med UiO
 • Mentorordning med våre mest erfarne IT-arkitekter
 • Være en del av DNB sitt felles Graduate-program hvor du får mulighet til å bygge et unikt nettverk og utvikle deg både faglig og personlig
 • Jobbe i et trygt og sosialt miljø, med trivelige og smarte mennesker som verdsetter kjønnsbalanse og en bredde i kulturbakgrunn
 • Jobbe i en av Norges største bedrifter med global og samfunnsmessig innflytelse

Før jeg er overbevist må jeg ha litt mer informasjon

I dette programmet legger vi vekt på kompetansebygging og utvikling. Nettopp derfor er det viktig at du er med å programmere løsningene våre fra første dag. Dette blir gjort ved å kombinere deltakelse i agile leveranseteam med faglig IT-kompetanse gjennom opplæring hos UiO. Du følger løsningen fra den blir født, til den implementeres i markedet. En del av leveransen vil kunne medføre flere måneders opphold i utlandet slik at du får kjenne på alle aspekter ved en typisk IT-arkitekts hverdag.

Hvordan skal jeg kunne jobbe som IT-arkitekt med så lite erfaring?

En viktig del av programmet er å gi deg det kompetanseløftet du trenger for å bli en IT-arkitekt, og nettopp derfor har vi skreddersydd et eget IT-arkitektur program sammen med UiO. I tillegg til dette vil du gjennom deltagelse i prosjektarbeid oppnå den hands-on kunnskapen som kreves for å bli en dyktig arkitekt.

Gjør jeg dette alene?

I DNB legger vi stor vekt på at bærekraftige løsninger utvikles av mangfoldige team. I tillegg er en kritisk suksessfaktor vår mentorordning; du blir en del av et spennende og kunnskapsrikt IT-miljø, hvor du får personlig oppfølging av de beste IT-arkitektene i banken, samt daglig oppfølging av erfarne utviklere.

Så, hvem er jeg?

Vi ser først og fremst etter deg med mastergrad i IT med fokus på programmering og systemarkitektur. Du er nyutdannet eller har maks tre års erfaring, og du har stor interesse for programmering. Hvilke programmeringsspråk du liker best spiller i utgangspunktet mindre rolle, da dette kan være alt fra Java, C#, .NET, MATLAB, Python, Delphi, PHP eller JavaScript. Det viktigste er at du synes det er gøy! Du må også ha lyst til å utvikle deg videre og ta ansvar for oppgaver utover det som går direkte på programmering.

Noe ekstra DNB kan tilby meg?

 • Et godt arbeidsmiljø hvor vi legger vekt på kontinuerlig faglig utvikling av våre ansatte
 • Muligheten til å dra på konferanser både i inn- og utland
 • Jobbe in-house og ha fast arbeidssted i moderne lokaler i Barcode, sentralt i Bjørvika i Oslo
 • Gode ansattbetingelser på blant annet lån, forsikringer og pensjon gjennom DNBs personalbank
 • Full lønn under foreldrepermisjon og sykdom
 • Som ansatt kan du leie bankens flotte feriesteder ved kysten av Sør-Norge, på Vestlandet, i Nord-Norge, Midt-Norge, på fjellet på Østlandet og i Frankrike
 • Rabatter
  på arrangement som f.eks. Øyafestivalen, Den Norske Opera og Ballett og Riksteatret
 • Rabatterte avtaler hos Sats Elixia og mulighet for trening i arbeidstiden
Fylke:
Oslo
Jobbtype:
Fast
Heltid/Deltid:
Heltid
Arbeidstid:
Dag
Søknadsfrist:
31.03.2019
Arbeidssted:
Oslo
Kontaktpersoner:
Izabela Maria Plaskota

En jobb i Norges største finanskonsern byr på faglige utfordringer i et spennende arbeidsmiljø med mange muligheter.

Vi trenger dyktige og motiverte medarbeidere for å møte kundens behov og for å nå våre mål. Vårt oppdrag «Vi er her. For at du skal være i forkant.» er retningsgivende for oss i DNB på alle nivåer. For å dekke konsernets behov, trenger vi medarbeidere med ulik bakgrunn og kompetanse. Trives du med å sette kunden i fokus, og identifiserer du deg i tillegg med verdiene våre: nysgjerrig, modig og ansvarlig, kan du passe godt inn hos oss.

Bakgrunnssjekk: DNB foretar bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og tilgjengelig dokumentasjon. Verifisering av bakgrunnssjekk blir gjennomført av Semac. Bakgrunnssjekk gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren, og aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette.

For stillinger som krever autorisasjon og/eller godkjenning av egnethet, forutsettes politiattest fremlagt.