Eiendomsmegler/Fullmektig

DNB Eiendom er Norges ledende eiendomsmeglerselskap der det tilrettelegges for at våre meglere skal lykkes med å innfri DNB og våre kunders forventninger. Vi er langt fremme på digitale løsninger, og ser verdien i å se kundens behov og situasjon.  Vi har utviklet blant annet Smart Solgt sammen med Facebook og vi har flere spennende nyutviklinger på gang. Selskapet har som ambisjon å stå for de store endringene i bransjen der man alltid tar utgangspunkt i hva som er det beste for kunden.

Kan du være den rette for oss?

Vi ønsker beslutningsdyktige personer med ambisjoner og motivasjon til å oppnå gode resultater. Individualister som vet at tillit til medarbeidere og lagspill er veien til suksess. Takler du stress og et høyt tempo kan du være den rette. Hvis det i tillegg er naturlig for deg å jobbe proaktivt og systematisk, så må vi absolutt snakke sammen. Gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig er en forutsetning. Stillingen rapporterer til daglig leder.

Hva skal du jobbe med? 

 • Salg av DNB Eiendoms tjenester og produkter
 • Eiendomsmegling, inklusive verdivurderinger, visninger, budrunder og dokumentbehandling
 • Kundekontakt og oppfølging
 • Samhandling med banken
 • Budsjettansvar

Krav til utdannelse

 • Kandidater må være utdannet eiendomsmegler, eventuelt jurist/advokat eller ansvarlig megler på overgangsordning

Krav til praksis

 • Erfaring fra bransjen er en fordel, men nyutdannede vil også bli vurdert. Kunnskap om eiendomsmarkedet lokalt vil bli vektlagt

Vi tilbyr

 • Meget gode oppdrags- og inntjeningsmuligheter
 • Bransjens kanskje beste arbeidsverktøy
 • God faglig utvikling
 • Gode forsikringsordninger og ansattevilkår som ansatt i DNB-konsernet

Lønn og tiltredelse etter nærmere avtale.

 

 

Fylke:
Vestfold
Jobbtype:
Fast
Heltid/Deltid:
Heltid
Arbeidstid:
Dag
Søknadsfrist:
01.03.2019
Tiltredelse:
Snarest
Arbeidssted:
Holmestrand
Kontaktpersoner:
Hege Svebakk Nøstdahl
mob: +47 95281962

Thor Fredrik Hanssen Solberg
mob: +47 404 51 110

DNB Eiendom er landets største eiendomsmeglerselskap og tilbyr tjenester innen salg av boliger og hytter, salg av boligprosjekter og rådgiving i forbindelse med omsetning av fast eiendom. DNB Eiendom har 143 kontor spredt over hele landet, med over 1.000 motiverte medarbeidere. Selskapet hadde i 2017 en brutto omsetning på ca 1.5 milliarder. DNB Eiendom er en spennende arbeidsplass.

Bakgrunnsjekk: DNB foretar bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og tilgjengelig dokumentasjon. Bakgrunnsjekk gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren og aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette.

Vi trenger dyktige og motiverte medarbeidere for å møte kundens behov og for å nå våre mål. Vårt oppdrag «Vi er her. For at du skal være i forkant.» er retningsgivende for oss i DNB på alle nivåer. For å dekke konsernets behov, trenger vi medarbeidere med ulik bakgrunn og kompetanse. Trives du med å sette kunden i fokus, og identifiserer du deg i tillegg med verdiene våre: nysgjerrig, modig og ansvarlig, kan du passe godt inn hos oss.