Fagspesialist internkontroll- og måleverktøy

Vil du være vår ekspert på å internkontroll- og måleverktøy, og sikre at disse gir verdiskapning til våre metoder for etterlevelse i Technology & Services? 

Hvem er vi?  

Technology & Services (T&S) er kjernen, eller selve hjertet i DNB, og kort fortalt er områdets hovedoppgave å holde hele Norge gående med stabil og sikker bankdrift. For å få til dette jobber vi blant annet med å få til raskere automatisering av verdikjeder på tvers av områder og sikre en helhetlig IT-arkitektur for konsernet. Vi skal bidra til en fleksibel IT-utvikling for områder i banken som ikke har egne IT-ressurser, og ivareta relasjonen til våre IT-partnere og leverandører. I tillegg har vi et sterkt fagmiljø som sørger for styrking av vår innsats innenfor anti-hvitvasking (AML) og etterlevelse.  

IT Security, Quality & Risk (SQR) har ansvar for IT-sikkerhet i DNB. I tillegg skal divisjonen sikre at konsernet etterlever relevante lover, forskrifter og andre krav innenfor området T&S og på tvers av konsernets IT miljøer. Seksjon T&S Quality er ansvarlig for at det interne kontrollrammeverket er effektivt, hensiktsmessig og skaper verdi. 

Hvilke arbeidsoppgaver vil du ha hos oss? 

Som Fagspesialist i T&S Quality vil du bidra til å videreutvikle kvalitetsfunksjonen og kontrollrammeverket for T&S i førstelinjen, gjennom en helhetlig tilnærming både til interne retningslinjer for kvalitet, og eksterne krav og rammeverk som regulerer vår virksomhet. I ditt daglige arbeid vil du jobbe tett med prosess- og tjenesteeiere internt for å sikre helhetlig kvalitet innenfor dine ansvarsområder. Videre vil du: 

 • være ansvarlig for vedlikehold og videre utvikling av internkontroll- og måleverktøy
 • jobbe med eksterne og interne interessenter, herunder myndigheter og tilsyn, samt compliance og internrevisjonen 

Hvem er du?  

Vi ser etter deg som har interesse for automatisering, forbedringsprosesser og verktøystøtte. Du trives med å håndtere og formidle kompliserte problemstillinger og sørger for at det blir gjort på en enkel og forståelig måte. Du har gode samarbeidsevner og du er opptatt av å dele din kunnskap med andre. I hverdagen jobber du strukturert, samtidig som du er løsningsorientert og ansvarsbevisst. Videre ser vi etter deg som har: 

 • Relevant høyere utdanning på universitets-/høgskolenivå eller relevant lang arbeidserfaring
 • Erfaring med intern styring og kontroll i større organisasjoner
 • Erfaring fra utvikling av KPI, målingsverktøy, BI / ServiceNOW er en fordel
 • Kjennskap til sentrale lovverk som regulerer IKT-virksomhet og bank
 • Gode skriftlige og muntlige norsk- og engelskkunnskaper 

Hva kan DNB tilby deg? 

Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø med muligheter for faglig- og personlig utvikling. Du vil få muligheten til å påvirke den videre utviklingen innenfor feltet, og ikke minst være med på en reise for å etablere etterlevelse som en grunnstein i T&S’ kultur. Videre er dette noen av godene du får som ansatt i DNB:

 • Fleksibel arbeidstid, ekstra fridager og redusert arbeidstid fra mai til august (sommertid)
 • Kontor i moderne lokaler i Barcode, sentralt i Bjørvika i Oslo
 • Gode betingelser gjennom Personalbanken
 • Som ansatt kan du leie bankens flotte feriesteder ved kysten i Sør-Norge, på Vestlandet, i Nord-Norge, Midt-Norge, på fjellet på Østlandet og i Frankrike
 • Rabatterte avtaler hos Sats Elixia og trening i arbeidstiden
 • En av Norges beste kantiner

 

Fylke:
Vestland
Oslo
Jobbtype:
Fast
Heltid/Deltid:
Heltid
Arbeidstid:
Dag
Søknadsfrist:
28.02.2020
Arbeidssted:
Oslo/Bergen
Kontaktpersoner:
Ellen Marie Bakke Christensen
mob: +4793262476

En jobb i Norges største finanskonsern byr på faglige utfordringer i et spennende arbeidsmiljø med mange muligheter. Vi ønsker å være en inkluderende arbeidsplass der alle trives og føler seg ivaretatt, og har en grunnleggende tro på at mangfold bidrar til økt innovasjonskraft og verdiskapning. Gjennom ansatte med ulik alder, kompetanse og bakgrunn kan vi sammen skape en attraktiv og fleksibel organisasjon, tilrettelagt for utvikling og endring.

Vi trenger dyktige og motiverte medarbeidere for å møte kundens behov og for å nå våre mål. Trives du med å sette kunden i fokus, og identifiserer du deg i tillegg med verdiene våre: nysgjerrig, modig og ansvarlig, kan du passe godt inn hos oss.

Bakgrunnssjekk: DNB foretar bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og tilgjengelig dokumentasjon. Verifisering av bakgrunnssjekk blir gjennomført av Semac. Bakgrunnssjekk gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren, og aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette.

For stillinger som krever autorisasjon og/eller godkjenning av egnethet, forutsettes politiattest fremlagt.