Vil du jobbe hos Norges ledende eiendomsmegler?

Eiendomsmegler/Fullmektig

DNB Eiendom er landets største eiendomsmeglerselskap. Du finner oss over hele landet,  og vi er ca 1.000 motiverte ansatte. Vi formidler bruktbolig, nybygg og fritidseiendommer. I 2019 hadde vi en brutto omsetning på rundt NOK 1.6 milliarder. Det er viktig for oss å være innovative og å ha de beste markedsføringsverktøyene, slik at eiendomsmeglerne våre enkelt kan presentere kundens eiendom på en best mulig måte. Vi jobber hele tiden med å tilrettelegge og være i forkant for å møte våre kunders behov. DNB Eiendom er en del av finansselskapet DNB, og gjennom samspillet med bank får eiendomsmeglerne våre en unik tilgang til leads. Tilhørigheten til konsernet gir oss mange ansattfordeler, tilgang til kompetanseutvikling og mulige karriereveier på tvers av selskapene.  

Det er viktig for oss at du trives på jobb, og vi jobber hele tiden for at DNB Eiendom skal være en interessant og spennende arbeidsplass.  

 

Kan dette være rett jobb for deg?

Hos oss vil du representere en av Norges sterkeste merkevarer. Vi har en  sterk organisasjon i ryggen som jobber kontinuerlig med utvikling av nye konsepter og verktøy. Du vil få god faglig utvikling og meget gode oppdrags- og inntektsmuligheter.
Vi søker etter beslutningsdyktige meglere med motivasjon til å oppnå gode resultater.

Du er løsningsorientert og har evnen til å jobbe proaktivt gjennom å se muligheter i en hektisk og spennende arbeidshverdag. Som megler hos oss vil du inngå i et ungt og dynamisk arbeidsmiljø. Vi er av den oppfatning av at gode prestasjoner blir til gjennom solid opplæring, trivsel og samhold. Gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig er en forutsetning. Stillingen rapporterer til Daglig Leder.

 I DNB har vi gode forsikringsordninger og ansattgoder. 

Sentrale arbeidsoppgaver

  • Salg av våre tjenester og produkter
  • Eiendomsmegling; verdivurderinger, visninger, budrunder og dokumentbehandling
  • Kundekontakt og oppfølging
  • Kryss-salgsaktiviteter mot DNB bank
  • Du vil være lokalisert på Lillehammer, men Gudbrandsdalen vil være ditt målområde
  • Mulighet for hjemmekontorløsning
  • Både fast bolig og fritidsbolig

Krav til utdannelse og erfaring

  • Kandidater må være utdannet eiendomsmegler, eventuelt jurist/advokat eller ansvarlig megler på overgangsordning
  • Erfaring fra bransjen er en fordel, men nyutdannede vil også bli vurdert
  • Kunnskap om eiendomsmarkedet lokalt vil bli vektlagt

Bakgrunnssjekk: DNB foretar bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og tilgjengelig dokumentasjon.
Bakgrunnssjekk gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren og aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette

Fylke:
Innlandet
Jobbtype:
Fast
Heltid/Deltid:
Heltid
Arbeidstid:
Dag
Søknadsfrist:
15.10.2020
Arbeidssted:
Lillehammer/Gudbrandsdalen
Kontaktpersoner:
Ingrid Sunniva Bungum
mob: +47 97661904

Del denne jobben:

En jobb i Norges største finanskonsern byr på faglige utfordringer i et spennende arbeidsmiljø med mange muligheter. Vi ønsker å være en inkluderende arbeidsplass der alle trives og føler seg ivaretatt, og har en grunnleggende tro på at mangfold bidrar til økt innovasjonskraft og verdiskapning. Gjennom ansatte med ulik alder, kompetanse og bakgrunn kan vi sammen skape en attraktiv og fleksibel organisasjon, tilrettelagt for utvikling og endring.